Küçük bir yemek odası.
Menüde çorbalar var (üç veya dört çeşit: et suyu, sebze, balık).
Ana yemekler ev yemekleri ile sunulmaktadır. Temel olarak etler haşlanır ve kızartılır. Tavuk ve hindi eti, domuz eti, sığır eti. Genellikle et soslarla servis edilir. Bazen balık olur.
Garnitürler yaygın olarak temsil edilmektedir: patates püresi ve parçalar halinde patatesler, sebzeler, mantarlar.
Güveçler var, musakka.
Çok lezzetli ve narin gulaş, fıstık sosunda tavuk mükemmel.
Salatalar esas olarak lahanadan yapılır, ancak patates salatası da vardır.
İçecekler buzdolabında kavanozlarla temsil edilir: soda, buzlu çay, meyve suları, limonatalar, su.
İçeride iki kişilik dört masa ve dört sandalyeli bir bar bulunmaktadır.
Ödeme kartla ve nakit olarak yapılabilir.
Yanınıza alabilirsiniz ve yerinde yerseniz, yiyecekleri seramik tabaklara koyacaksınız.