Bir sonraki yolculuğun açılışı ve İstanbul bu restoran! Titremeden geçiyor - beyaz göç zamanının iç mekanları ve atmosferi ... fotoğraflara, iç mekanlara uzun süre bakabilirsiniz. Rus insanı için estetik bir zevk! Ve yemek çok lezzetli. Pancar çorbası yedim - genel olarak ateş! Köfte normları. Tatlı Pashka güzeldir))) teşekkür ederim, içtenlikle yeri tavsiye ederim! (Borsch. Köfte ve tatlı, ayrıca turşu ve ekmek ve tereyağı şeklinde bir iltifat - yaklaşık 1000 lira, 3000 ruble gibi bir şey).
İlk incelemeye katılıyorum!
Erkekler tuvaletindeki duvar kağıdı şimdiye kadar yapıştırılmamış!😹
Ve mutfak - siktir git (
Patlıcan ruloları aldılar. Patlıcanlar ızgarada kuru, kendileri soğuk ve tatsızdır. Kimse Kiev'deki köfteyi bitirmedi. -ayrıca kuru.
Karaciğer böyle.
Sadece iltifat olarak sunulan turşuları beğendim.
Belki yeterli votka yoktu?😹
Yüzyılın başlarının karanlık, baskıcı kasvetli atmosferi başarılı oldu (eğer bunu başarmak istiyorlarsa). Atmosferik, yanıp sönen ampuller, mumlar, tuvalette soyulmuş duvar kağıtları, duvarlarda büyük aynalar.
Yemekler vasat. Yeterince zevk değil, ama düpedüz kötü. Kebap tuhaf, tuzludur. Karısı sığır eti stroganov sipariş etti, çok sert et söyledi. Bazı nedenlerden dolayı çay tüm yemeklerden hemen önce getirildi, elbette tatlıya soğudu. Her şeyi çok uzun süre hazırladık, 30-40 dakika. Ballı pastayı bile kabaklaştırmayı başardılar.
Müzisyen düğme akordeon çaldı. Bir yandan kurumun ruhuyla da hoş görünüyor, ama bu çok gürültülüydü (birbirleriyle konuşmak imkansızdı) ve sonunda disklerini satmaya başladı, ki bu genellikle sınırların ötesinde.
Ayrıca masada peçete yok.
Kısacası, Michelin rehberine dahil olmak büyük bir gizemdir. Alışılmadık bir Rus mutfağı bekliyordum, ancak bu genellikle Rus mutfağını utandıracak. Restik'i tavsiye etmiyorum.
Yerel mutfaktan yorulduğumda ve ailemden bir şey istediğimde. Harika mutfak: olivier, kürk manto altında ringa balığı, köfte, Mutlak, ... harika tatlılar . Ve durumun değeri nedir ... kesinlikle buraya bir göz atmalısınız
04/15/23 kayıtlara göre mutfaktan ve mobilyalardan çok memnun kaldık, özellikle birkaç gün içinde her köşedeki kebaplardan ve ızgaralardan bıktığınızda. Rus Borsch'a ihtiyacımız var ve tuzlu salatalıklı votkaya ihtiyacımız var. Rus müziği ve canlı akordeon, büyükbabası Katyusha'yı çaldığında kızım gözyaşlarına boğuldu
Orijinalini göster · Русский
Мария
15. seviye şehir uzmanı
23 Haziran 2023
Restoran bomba! Rus tarzında, henüz çok lezzetli yemedim, olumsuz eleştiriyi anlamıyorum, sığır eti, köfte mükemmel! Ve tentür -mmm, şık, İstanbul'da beş günde iki kez gittik, sonra geleceğiz
Şans uğruna para harcamaya istekli olanlar için iyi bir yer. Yer tarihi, acıklı. Sanki 100 yıl önce bir zaman makinesiyle uçup gitmiş gibiydi. Masa örtüleri, pahalı tabaklar, garsonlardan daha fazlası. İçkili pancar çorbası için bir şeyler atıştırmak için gidebilirsiniz. Aksi takdirde akşam yemeği için fiyatlar çok yüksektir...
Harika! Çok atmosferik! Yerel yemeklerden sıkıldıysanız, o zaman buradasınız! Bu kurumun büyük, canlı bir hikayesi var ve bu tam olarak ilginç. Ama tuzlu domatesleri denedikten sonra, çocukken büyükanneme geldiğimi hissediyorsunuz. )) Ailemizde onları bu şekilde hazırlıyoruz. Ve salatalıklar tuhaf.
Farklı likörler var. Ama fırfırlar olmadan. Sıradan ve pahalı. Moskova'da böyle bir para karşılığında safkan bant dökülüyor.