Fıçıdaki önde gelen kafelerden biri. Buraya esas olarak kuzu eti üzerinde kebaplı mastava için geliyorlar. Zamanla herkes en sevdiği kafeyi seçer. Her birinin kendi özelliği vardır. Örneğin, bu kurumun benim için özelliği "tancha" dır - kışın geldiğinizde alçak bir masaya oturun, o zaman seridina'daki masanın altında, tenceredeki battaniyelerin altında közler donar ve yılın soğuk döneminde ayaklarınızı harika bir şekilde ısıtabilirsiniz
Muhteşem mutfağa sahip atmosferik kafe. Bizi Taşkent'ten Çimgan'a götüren şoför tarafından bize tavsiye edildi. Seçimden asla pişman olmadılar. Personel çok cana yakın ve cana yakın. Kafe, mevsime rağmen tamamen doluydu, bu da seviyeden bahsediyor.
Kafe, tatilciler ve yaz sakinleri için popüler olan ve halk arasında fıçı olarak adlandırılan bir yerde yer almaktadır. Sunulan yemeklerin yelpazesi çok geniştir, kalitesi, en azından sipariş ettiğimiz şeyle ilgili herhangi bir hata bulamayacaksınız, uygun seviyede. Çevresinde bulunan birçok kafeye rağmen çok sayıda ziyaretçi var. Hızlı bir şekilde servis yapıyorlar, ancak görünüşe göre dikiyorlar. Eksilerden, öğle saatlerinde birçok insan var ve bazen yerle ilgili bir sorun var. Öyleyse ziyaret etmenizi ve lezzetli bir şekilde doyurucu bir şekilde yemek yemenizi tavsiye ederim.
Servis pek iyi değil. Uzun zamandır garsonu bekliyordum. Bundan sonra içecekler getirdiler ve uzun süre kadeh getirmediler. Ekmeği iki kez getirmemi istedim. Garson diğer personelle ayakta durup tatlı bir şekilde kıkırdadı.
Ayrıca patates kızartması sipariş etmek istedim ve siparişimin ne kadar süre hazırlanacağı soruma 15-20 dakika olduğunu söylediler. Çünkü çok fazla sipariş var. Yine de patates kızartması sipariş etmeye karar verdim ve mümkün olduğunca hızlanmasını istedim. (Sanki tüm kalıntılardan toplanmış gibi bana soğuk, kurutulmuş patates getirdiler) Ne oldukları ve neden soğuk olduğu sorusuna bana ışıklarının olmadığını söyledim. "Neden ışığa ihtiyacınız var? Patates kızartılmıyor mu? Ve elektrikli ocakta kızartılırlarsa, o zaman bu soğuk kuru patates nereden geliyor? " Sadece gözlerimi okşadılar ve hiçbir şeye cevap vermediler. Sonra kasiyere gittim ve yöneticiyi aramamı istedim. Kasanın yanında oturan adam ona sorunu anlatabileceğimi söyledi. Nooooooo. İfadelerime göre bana ışık olmadığı söylendi. Adama hiç patates kızartması görüp görmediğini sordum ve böyle patates kızartması denediğini sordum, hayır dedi ve sadece ışık olmadığını söyledi. Soru: Böyle bir yemek getireyim mi? Şefler ve personel bu noktada ne düşünüyordu?
Kelime yok. Herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, o zaman sessizce gidebilirsiniz, çünkü kimse size dikkat etmeyecek ve suçlanıyormuş gibi davranacaktır.
10 kere oldu
İlk başta harikaydı
Ancak son ziyaretlerde tat ve hizmet kötüleştiği için yarım yıldır gelmedim. Garsonu bekliyorum bekliyorum ...., birkaç tane varsa sırayla yemeği bekliyorum, hizmeti bekliyorum, kısacası çok şey var
Ayarları değiştirmeleri ve yükseltme yapmaları gerekiyor
Beşbarmak'ı yemek için şirketle birlikte gidelim. At eti ve ayrı ayrı sığır eti ile sipariş ettiler. Konuşma uzadı, bu yüzden kebapları da sipariş ettiler. Her şey çok lezzetliydi.
Yemekler çok lezzetli, kebap ve mastava zaten ayrı bir konudur. Zaten eskimiş olduğu için 3 yıldız veriyorum, memurların personeli iyi çalışmıyor, kötü ve lezzetli pişirilmediği için patates kızartmasını menüden çıkarmanız gerekiyor.
Kafenin yenilenmesi gerekiyor!!!
Her şey çok kötüleşti ve yemekler ve personel, şişleriniz tam anlamıyla sizden bir taş atımı ötede kızartıldığı için dumanın içinde oturuyorsunuz, masaların yan yana yerleştirilmesi. Namlunun üzerinde olacak herkese, bu kurumun hemen yanındaki yeni Arbat'ı tavsiye ediyorum, biraz daha pahalı ama mutfak da mükemmel ve atmosfer harika.
Bu yerde en lezzetli alabalığı pişiriyorlar.. Bazen sırada beklemek zorunda kalmanız rahatsızlığa neden oluyor, ancak bu bir başarı göstergesi değil mi?!! Lezzetli... İyi personel. Öneriyorum...
Orada kalan insanların iniş sıralarının organize edilmemesi hoşuma gitmedi. Aynı zamanda, bir saatten fazla orada oturman için ayaklar için ayrı bir ücret alıyorlar. Bunun 2 saatten fazla yapılması gereken bir sınır olduğuna inanıyorum
Uzun zamandır ve her yıl fıçılarda oraya gidiyoruz. Tüm yemekler çok lezzetli. Eski anıtların girişinde durduğu Arbat'tır..başkalarıyla karıştırılmamalıdır
Yer, mastava ve kızarmış Marinka balığı ile ünlüdür. Zamanla tatlar değişiyor: mastavanın çok yağlı olduğu ve bence lezzet arttırıcıların eklenmesiyle ortaya çıktı. Kızarmış marinka mide ekşimesine ve midede rahatsızlığa neden oldu. Şimdilik bu kurumu ziyaret etmekten kaçınacağım.
Çok lezzetli mutfak, et, balık, kebap.Şoför, geziden Taşkent'e giderken getirdi.Menü küçüktür, hızlı bir şekilde hazırlanır ve servis edilir.Eksilerden-sokakta tuvalet ve ücretli.Ancak yemeklerin maliyeti ve tadı haklı çıkıyor!
Evet temiz hava lezzetli yemekler ailelerden ve ben arbat'ta nefes almaya gittik taze balık yiyorlar sandal ağacı tapçanı çok hızlı bir şekilde sıcak bir yerde servis ediyorlar
24.11.2024 yilda borildi. Mastava 1 tiyinga qimmat. Shashlik narxi 17 ming, lekin razmeri 8 ming so'mlik shashlikka o'xshaydi. Joy yaxshi, issiqqina o'tirsa bo'larkan, sandal bor.