Burada iki yıl yediler, herkesi tanıyoruz ve her zaman lezzetliydi, ama ne yazık ki her şey kötüye gitti. En korkunç kebap, 0,5 kg domuz boynu yerine çok küçük boydaki kebap bir saatten fazla kızartılmış, sadece yemek pişirmişlerdi. Yeni barmen, orada lezzetli et olduğunu söyleyerek başka bir restorana bir şanson ya da uyumlu bir şeye gitmeyi teklif etti. Yönetimin buna göre mutfağın iğrenç tutumu. Garsonlar aferin, çevik, sempatik, ancak mangal ve buna bağlı olarak yönetici izin verdiğinden beri her şeyi mahvetti. Boşa harcanan para boşuna. Ve berbat akşam
Nehrin manzarası bunun için tek artı yıldızdır.Masalar çok kirliydi, yumuşak kanepeler hiç temizlenmemişti. Yemek hiç beklenti ile birleştirilmedi, gerçekten bir eksi. Bira sayılmaz. Garsonlar kayboluyordu.