Burada haftada birkaç kez bir yıldan fazla yemek yiyoruz. Çok kibar personel. Lezzetli yemekler. Muhteşem hamur işleri (çoğu zaman satılsa da veya az olsa da). Her gün yemekler bir şekilde farklıdır. Çok fazla koltuk var ve yanınıza alabilirsiniz.
! İş günlerinde 13-15 arası neredeyse tüm yerler dolu. Ve saat 17'den sonra artık yiyeceklerden pek çok şey yok.
Ancak bunlar "eksileri" değil, daha çok ayrıntılardır :)
Teşekkürler.
Tesadüfen buldum, garsonlar biraz yavaş gelmeye karar verdim, ama ingilizce konuşan bir garson bile var. Fiyatlar makul "çok" bir yer bir restorana benziyor ( bistro yazılsa da), birçok bitki (sigara içebilirsiniz). Görünüşe göre burada her zaman boş masalar var. Sezar, karidesli (karidesleri soyulmamış, kuyrukları olan) Aperol şırıngası ve su sipariş ettim. ₹ 7.425 yayınlandı (kişi başına)
Yerdeki kırıntılara 4* koyuyorum.