Paris'te açılış. Parisli bir kadının tavsiyesi üzerine kendimizi bu güzel gerçek Fransız kurumuna yerleştirdik. Birincisi, burası suşi barı değil! Burası Fransız mutfağının bir restoranı. Harika bir şarap listesiyle!!! Ama burada monogram ve şamdanı görmeyeceksiniz. İç mekan 1880'den beri korunmuştur. Fransız restoranlarında aradığımız lüks yok. Ama Paris'in ruhu var. Önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir. Site aracılığıyla. E-postaya bir onay ve hatırlatma geliyor. Restoran öğle yemeğinde açık, ardından kapanıyor ve saat 19: 00'a kadar açılmıyor. Yediklerimizden ve bundan zevk aldığımızdan, elbette kaz ciğeri. Başka bir yemek, gratenimiz (ince doğranmış patatesler ve pişmiş) gibi bir şey ve çok az pişmiş iyi bir sığır eti parçası. Konuklar etrafta domuz kaburgaları sipariş ettiler (ama o kadar büyükler ki ikisinden bile çok olacak), denemeye cesaret edemedik. Genel olarak, Fransız mutfağını ve Paris'in ruhunu istiyorsanız, o zaman buradasınız. Ve dahası da var. Restoranda Rus kökenli, mükemmel Rusça konuşan ve yemek seçiminde yardımcı olacak ve tüm soruları cevaplayacak bir Fransız kadın var.