Her zaman olduğu gibi, bu tür tüm kurumlarda yiyecekler bakteri üremesi için en uygun sıcaklıkta durur. Sadece açıldığında içeri girin, aksi takdirde yiyeceklerle birlikte bakteri alma riskiniz vardır. Dün yedim ve bir kısmını aldım. Çok teşekkür ederim!
Başka bir tavsiye. Kabı nasıl temizlediğinize dikkat edin, öncelikle ziyaretçilerle bunu yapmanıza gerek yok, ikinci olarak her şeyi sökmeniz ve özel araçlarla temizlemeniz gerekiyor, böylece çok sayıda bakteri kalmıyor. Dün kompostonun saklandığı kabı temizledik. Elinizle yukarıdan tırmanıyorsunuz ve bir çeşit bezle çeviriyorsunuz., sonra musluktan drenaj yapılırken suyla duruluyorsunuz. Nasıl düzgün bir şekilde temizleneceğini düşünün.
Malları depoda değil, mikrodalgaların üstündeki rafta saklamanız hoşuma gitmedi, orada toz ve kir birikecek ve bu da sattığınız yiyeceğe yayılacak. Temiz ve steril bölgeleri ayırmak gerekir. Steril bölgelerde, bu yiyeceğin saklandığı yiyecek ve kaplardan başka hiçbir şey olmamalıdır. Kısacası devam edeceğim, muhtemelen kapanmaya karar vereceğim. Size iyi şanslar! Umarım yönetiminiz yorumlarıma doğru cevap verecektir. Kaldırırsanız sorun olmaz, ancak iyileştirme için önlemler alın, her gün çocuklu çok sayıda çocuk ve aile size geliyor, onları düşünün!