En lezzetli pastiller (et + peynir aldık), iyi kebaplar, ızgarada lezzetli tavuk kanatları ... Çorbalar, lagman ve shurpa her şeyin berbatıdır. Mantaları da çok beğendim, sebze salatası Пор Porsiyonları çok büyük. Bira ucuzdur. Genel olarak, iyi bir yer.
Çok lezzetli prefabrik pastiller ve büyük 200₽. Ayrı ayrı, et ve peynirle 150 ₽ için o kadar lezzetli değiller, dolgudan çok daha az, 250 ₽ ateşine (yaban turpu) benzeyen garip sos nedeniyle shawarma tuhaf, sığır eti ve soğanlı samsa'yı da övüyorlar (150 ₽). İyi çörekler (50₽). Sipariş için taze olan her şeyi hazırlıyorlar.
Çok lezzetli pastiller, 150 ruble, çörek 50 ruble, pide ekmeği 50 ruble.
Siparişinize göre en taze, şekillendirilmiş ve kızartılmış her şey çabucak çıkıyor.
Pilav da pahalı olsa da lezzetlidir
Buradaki pastiller sadece AHHHHHHHHHHH!!!!! Biz en çok "prefabrikleri" sevdik, yani et + peynir! Ancak başka bir yerde pilav ve kebap almak daha iyidir.
10 gün geçtik, Cheburechnaya yakınlarındaki kuyruklara şaşırdık 1))) ilginçleşti, aynı zamanda soğanın yanında durduk, bir buçuk saat savunduk ve burada elimizdeki pastaneler, biri etli, diğeri peynirli, bir turist uyku tulumuna benziyorlar))) Peynirle bir patlama ile yürüdüler, ama etle Abhazya'da her yerde gergin olduğunu, soğanın her beşte bir etten daha fazla olduğunu ve görünüşe göre etin domuz eti olduğunu, bunun sonucunda patenin içinde olduğunu anladım. Ama bundan önce denediğimiz şeyden daha iyiydi.
Hayattaki en kötü pastillerden biri, büyük bir hamur parçasının üzerine bir kaşık et ve bütün gece muhteşem bir mide ekşimesi
Orijinalini göster · Русский
1
3
МитОтз
9. seviye şehir uzmanı
1 Ağustos 2023
Üç kişilik pastiller, pilav - bir kişilik.
Görünüşe göre Cheburek oldukça güzel, ancak birkaç dakika sonra hamur ıslanıyor ve cheburek parçalanıyor. Dolgu çok sulu .
Pilav okul kafeteryasında olduğu gibi. Özbekler böyle bir pilav gördüklerinde üzülürlerdi.
21. sezonda bu mide bulandırıcılığın son müşterisiydik. Birkaç gün geçtik ve karar verdik: öğleden sonra girdik ve saat 18: 00'e kadar kebap sipariş ettik.
"En iyi yerel etten kebap yapıyoruz!". Altıya geldiler, konteyneri aldılar, yanımıza geldiler, akşam yemeğine oturdular. Kebap, bir haftadan fazla biriken artıkları, köpeğimi beslemeyeceğim kuru "en iyi yerel" olarak adlandırdılar! Ama!,biz sonuncuyduk! Sabah dükkan artık açılmadı, sezon bitti.
Geçici işçiler, iki Rus hanımefendi, sezon için kiraladılar ve birleştiler.
Aferin beyler! Gelecek sezon için gelin, hala çok sayıda enayi olacak.
Pastillerin tadı fena değil ama parçalanıyorlar, eti ayrı ayrı, hamuru ayrı ayrı yemelisiniz. Şanssız olduğuma karar verdim, çünkü insanlar boşuna övülmeyecek, ama hayır, ertesi gün aynı saçmalık. Artık denemedim
Tavuklu, aldatmacalı, tatsız, fiyat etiketine sığır eti ile yazılmış olanları sattılar, kocam herkesi memnun etmek istedi, 5 adet aldım...memnun oldum ((