Otelde kaldık, üst kattaki restoranda akşam yemeği yemeye karar verdik. Cuma akşamı. «Pencere» de dahil olmak üzere birçok konsolide masa vardır. Ancak bize bir saat bile böyle bir masa verilmedi. Bitirip ödediğimizde bu masalar boş duruyordu... misafirperverlik yüksekte.
Fiyatlar çok yüksek. Menü mütevazı, seçim küçük. ~ 400 liraya ahtapot (çocuk porsiyonu, lezzetli), ızgarada levrek (çok kuru) 450 lira, incirli salata (güzel), 1400 liraya toplam 4 bardak yerel gül şarabı sipariş ettik (temel şarap, kesinlikle bu paraya değmez), yoğurtlu ıspanak (lezzetli) 250 lira. Fatura 2410, servis çeki dahil etmedi. Ancak garsonlar çok uğraşmadılar, su dökmediler bile. Hayal kırıklığına uğradılar.
Gerçek dışı bir görünüm. Akşam yemeği ekşidir (narenciye!), bu nedenle eksi yıldızdır. Kahvaltıların ateş olduğunu söylüyorlar. Personel çok cana yakın