Ruslan'ın tik tok'taki reklamından sonra bu kuruma gitmeye karar verdim. İki somonlu sandviç sipariş ettiler. Kruvasanları yumuşak ve gevrek değil getirdiler. Bu, izlenimi büyük ölçüde bozdu. Aynı şekilde, bir adım attım. Her zamanki şeyler. Nokta tuvalet kapanmıyor. Emir alan kız kaba olduğunu söylememek için. Ama bir çeşit bıraktım ama ben bir his bıraktım. Genellikle personel merhaba der ve gülümser. En azından dost canlısı ormana. Ama bu onunla ilgili değil. İkinci bir şans vermeye karar verdim. Geldim ve tekrar onunla karşılaştım. Bana söyleyen ilk cümle - konuşun. Çok garip bir muamele. Kahvaltı sipariş etmek istedim ama zamanında vaktim olmadı. Bunun için bana geç kaldığımı söyledi. Geç kaldım... Kulağa garip geliyor, değil mi? Genel olarak, bir daha asla
İlk defa bu kafedeydim.
Prensip olarak, her şey yolunda. Yani, personel size içeceğe bir şey eklemenin gerekli olup olmadığını soracak (şeker / süt vb.), Bir sorun varsa özür dileyecekler.
Siparişleri oldukça hızlı bir şekilde aldık. Tabii ki, belki de çok fazla insan olmadığı için. Ancak bu, çoğu kurumdan daha hızlıydı.
Kafayı karıştıran tek şey, kırıntıların yapışması mı yoksa masa örtüsündeki lekenin mi olduğuydu. Bunun ne olduğu belli değildi. Ama böyle küçük bir konuda hata bulmak... Biz gündüz bakım merkezi miyiz, güneş mi? Sanırım bunu zaten düzelttiler.
Buranın beni bu kadar memnun etmesini beklemiyordum
Düşük fiyat etiketine göre hoş kahve, alternatif süt mevcudiyeti, olumlu personel ve lezzetli yemekler
Kısacası, 10 kişiden 10'unun benden memnun olduğunu tavsiye ediyorum
İç mekanı gördükleri gibi, hemen bir şeylerin ters gittiğini hissettiler. 2 kapuçino sipariş ettiler (her biri 1000tg). Çıktıda kfc'den bir kapuçino elde ediyorlarsa neden manuel bir kahve makinesine ihtiyaç duydukları hiç belli değil... Kahveyi anlayan herkes köpükten hemen her şeyi anlayacaktır. Ek olarak: "barista" nın sütü kaynar suya kadar ısıtmayı başardı (bilmeyenler için süt 55-60 ° C sıcaklığa kadar çırpılmalıdır), çırpma sesi büyük olasılıkla dehşete düştü. İçeceğin hazırlandığı "espresso", hazır kahveye iyi bir espresso karışımından (hatta çeşitli çeşitlerden bile) çok daha yakındır. Tarçın bile bu kapuçinoyu kurtarmadı. Almatı'da kahve kültürünün gelişeceğini ve bu tür yerlerin şehirden kaybolmaya başlayacağını umuyorum