İğrenç,saklama kutularından başlayarak çöp.Kısmen unlu mamuller hiçbir şeyle kapalı değil, pizzanın her şeyin açık biçimde yapıldığı bölümde "git, kirli ellerle her şeye tamamdır...". Bir kişinin çalıştığı üç tartım aparatının bulunduğu et departmanıyla birleştirilmiş bitmiş ürünlerin yakınında bir sürü insan var ve bu bir tesadüf değil, bu yüzden ilk yıl değil! Orada bir çalışan duruyor. ve bazen büyük bir sırayı savunmak gerekir. Daha önce zaten sorunlar vardı ve hiç kimse euroopt'un yöneticisinin nerede olduğunu bilmiyor, şikayet kitabını verme isteği üzerine kimse nerede olduğunu bilmiyor... Görünüşe göre yöneticiyle birlikte kayboldum.
Bugün et aldım, yarın bunu kendileri yemeleri için satıcılara geri vermeye gideceğim. Polendivitsa ucuz kısım değil, akşam yemeği için kendimi ve kocamı memnun etmeyi düşündüm, bunun tam tersi ortaya çıktı: bozuk ruh hali ve rüzgar için para, neden kovaya atmam gerekiyor, sanırım geri götüreceğim, genellikle almasam da çeki sakladım, eti kızartmaya başladıktan sonra etiketi çantayla birlikte bıraktım, hiç çiğken kokmuyordu, ama kızartma işlemi sırasında çok vahşi bir çürük kokusu çıktı ya da canımı anlamıyorum, ama basitçe iğrençti... Sevgili yöneticiler, şikayetlerden veya sağlık salgınının çağrılmasından kaçınmak için çalışanlarınızı kontrol edin, aksi takdirde etle zehirlenebilirsiniz. Ya bu ürünün yanlış depolandığını ya da son kullanma tarihinin sona erdiğini varsayıyorum, çünkü pakette bile belirtilmediği için, sadece paketlendiğinde, ne zaman üretildiğini, nerede yattığını ve hangi sıcaklıkta olduğunu bilmiyoruz. Lütfen et departmanının satıcılarıyla ilgilenip sohbet etmenizi rica ediyorum!
Küçük Avrupalılardan biraz daha fazla seçenek var. Yerel hamur işleri (pizza, pastalar, turtalar) olduğu için mutluyum.) ve genel olarak sıradan bir Avrik. Sepetler her zaman kirlidir ve birbirine yapışır, böylece ilk denemede incir çıkarırsınız!!!!!!