Gurme mutfağı, çok çeşitli et ve balık yemekleri, yemekleri, iç mekanı, özenli personeli, hoş müziği, lezzetli şarabı ve unutulmaz yerel lezzeti ile harika bir restoran!
Pek de değil, sokaktan, bir dizi catering kurumunda hoş bir izlenim bırakmasına rağmen.. Büyük kampanyalar için canlı müzik ve birinci katın dolu dolu evi, yerin iyi olduğuna inanmak için sebep verdi. Birinci katın verandasına bakan pencerelerde bulunurlar. Olan en iyi şey.Pilavı sığır eti ile tattık. Bireysel pirinç ve etin alışılmadık şekilde sunulması. Her şey lezzetli, ama bu pilav mı? Kuzu şişleri üç parçadan oluşan ince bir bonfiledir. Ayrıca şikayet etmeden. Kebap eşliğinde tabakta doğranmış yeşilliklerle sadece kırmızı salamura soğan olması şaşırtıcıydı. Kurum, bir öncelik olarak kasaya açıkça odaklanmaktadır. Garnitür, soslar, ekmek-seçim için, ancak bir kuruş için. Ve zaten bir fiyata normal, tam teşekküllü bir yemek, komşu kuruluşlar da dahil olmak üzere diğerlerine kıyasla önemli ölçüde artıyor. Bence restoranın durumu sadece% 10 ek ücrete tabidir ve farklıdır. Yerel fıçı biranın fiyatı da makul değil. Garson uyarıcıdır, ancak Rusça dilini çok az bilmektedir. Bu her zaman restoranda bir engeldir. Tanrıya şükür mutfaklı birçok yer var.
Kurumun uygun konumu (yaya bölgesinde, çeşmeler meydanı'nda).
Akşamları 19-21 arası canlı müzik vardır.
Sokakta rahat bir avluda yerler var.
Garsonlar ve hostesler Rusça konuşuyorlar.
Faturaya hizmet başına% 10 dahildir (neredeyse tüm restoranlarda bu uygulama).
Feijoa'dan (1 litre) limonata, kuzulu pilav (500 gr) ve dolma (300 gr) aldık. Dolma'ya matsoni servis edilir. Yemek iyi bir izlenim bıraktı.
Her şey için 36 jeton ödendi (servis ücreti dahil). Bu bölgedeki tüm restoranlarda fiyat artı / eksi aynıdır. Fiyat herhangi bir yerde daha düşükse, porsiyon büyük olasılıkla daha küçük olacaktır.