Bir zamanlar çok aranan bir kulüp vardı. Sık sık yer yoktu. Şimdi bu nadiren böyledir, aksine tam tersine oraya çok az insan gider. Programları geliştirmemiz gerekiyor... Ve yer çok havalı!
Cumartesi günüydeydik (10 kişiydik) masayı alıyorlardı, yemek sipariş ediyorlardı ve söyleyeceğim şu ki, daha önce geldiysem ve bu konuda endişelenmediysem, o zaman bu sefer açtım, bu nedenle ruh halim yok, 4 yemekten sadece biri fena değildi balık. Bu ziyaretten itibaren forumun büyük değişiklikler, kulüp genelinde sigara içilmesi, karaoke vb. Yaşadığını söyleyeceğim. Yasak, sigara içenler sokağa koşuyorlardı, ama sonuçta kış. Müzikten çok üzüldüm, canlı performansın sesi değilim, üzgünüm, henüz profesyonel değilim ve sözde modern işlemede enstrümantalim, tam olarak aynı görüşte . Kureyya'nın kulüpteki yasağını bir artı olarak kabul ederseniz, o zaman yine de harcanan zaman ve mali durumu istedim.
Gardiyanlar, kendilerinin içeri girmelerine izin verecekleri gerçeği olmayan tipik bir cahil olan, kendi başlarına en hafif tabirle, bu şekilde konuşurlar
Ve bu genel olarak kötü bir şey değil
İçeride sadece sigara içmek yasaktır