Bu alışveriş merkezini ziyaret ediyorum, çünkü orada bir amway departmanı var. Ancak onun dışında alıcıların dikkatine layık birçok mağaza var. Güzel rahat kafeler, nde lezzetli yemek yiyebilir. Buradaki herkes için ilginç bir şey var.
Giriş katında lezzetli Bibaius kahvehanesi bulunan çok rahat bir BC, yan tarafta bir giriş var! Tavsiye ederim! Sabah orada bir fincan kahve ile başlıyor!
İlk kez çevrimdışı bir toplantıdaydım ve böyle bir BC olmasına şaşırdım. Ciddi, sağlam. Gelecekte burada kendim için bir ofis kurmak istiyorum. Sadece 3. katı ziyaret ettim, her şeye bakacak vaktim olmadı ama çıkışta 1. kattaki salondan görülebilen cam ofisi etkileyici bir şekilde gördüm. Orada ne olduğunu merak ediyorum?) Lobide beklemek için kar beyazı bir kanepe ve hepsi Art Nouveau tarzında güzel bir avize var. Kattaki ofisler geniştir, geniş pencereleri, halıları, standart olmayan mobilyaları vardır ve elbette her şey temiz ve yabancı kokusuzdur. Büyük tuvalet odaları, ayrı ayrı, temiz, tüm aksesuarlar yeterli miktarda. Modern ve mükemmel BC.
İş merkezi olağandır, konum uygun değildir, dışarıdan gelen ziyaretçiler için tamamen park yeri yoktur, şantiyenin çevresinde araba akışı genel olarak huzursuzdur. Ancak tepede şehrin panoraması duruyor ve görülebiliyor.
Prensip olarak, park yeri fena değil, binaya şık ve rahat bir girişleri var
Orijinalini göster · Русский
İ
İsimsiz yorum
14 Kasım 2023
Merhaba iş merkezinin değerli ziyaretçileri! Yer otoparkımız sadece(!) binanın kiracılarına. Her birinin arkasında özel olarak belirlenmiş bir yer var. Bariyerler, bölgeye erişim sağlayan devlet odalarını okumak için özel olarak donatılmış kameralara sahiptir. Ziyaret etmek istediğiniz şirketle iletişime geçmeniz ve önceden açık yerleri olup olmadığını öğrenmeniz için güçlü bir istek var. Binamızın güvenliğinin tüm araçları çalıştırması gerekmiyor. Saygılarımla, binanın efendisi.
12/3/23 oradaydı Ekskavatörler çalışmıyordu, uyarı korkunç, orada bir şeylerin kırıldığını zar zor fark ettim. Otopark iğrenç, sadece 2 grubun sakatlığım yok, izin vermek istemedim, arabanızın kişisel olarak sizin olduğu pasaportunu sunacaklarını söylüyorlar. Skandalla yeni izin verdiler ve serbest bıraktılar, ama oraya hiç girmesem daha iyi olurdum. Kısacası, muhtemelen + 1'e gidecek. Kesinlikle orada bir daha tavsiyede bulunmayacağım
Kötü bir ortak çalışma alanı değil, neredeyse her zaman bir yer bulabilirsiniz. Fiyata duş ve spor salonu dahildir, bu da başlı başına harikadır.
Eksilerden - aşağıdaki kafe pek iyi değil, öğle yemeği fiyatları kalitelerine karşılık gelmiyor, kahve ortalama. Ancak kendi yemeğinizi getirip mikrodalgada ısıtabilirsiniz.