Sekizincide elbette karşılaştırılacak bir şey yok ama alışveriş merkezi iyi. İhtiyacınız olan her şey var: yiyecek, giyim, ev eşyaları, kozmetikler, hayvanlar için, balıkçılar için vb... Geniş otopark, bölge güzel, birçok dükkan, çeşme. Bebek arabasıyla yürümek için uygun!
Aşağı yukarı normal bir merkez haline geldi. Çeşitli mağazalar, giysiler, ayakkabılar, tırnak salonu, Troyka bakkalı, Kakadu evcil hayvan mağazası, Fix price, çiçekçi. Şerefe, tuvalet bile var)
Mükemmel tüccar, her zevke uygun hemen hemen tüm ürünler var.
Eczane, uygun otoparklar, engelliler için rampa.
Kültürel ve güzeldir ve sıcak dönemde çeşmenin tadını çıkarabilir ve suyun yanında güzel bir şekilde dinlenebilirsiniz
Hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz bir alışveriş merkezi. Şu anda - başarılı bir mağaza yelpazesi. Neredeyse her gün içeri giriyorum - ve her zaman burada ihtiyacım olanı buluyorum.
Ayrıca bu alışveriş merkezinin uzun inşaatın yerinde görünmesi ve çevredeki alanın çocuklarla, çeşmelerin yanında, banklarda dinlenebileceğiniz, yaşlılara oturabileceğiniz çok güzel bir şekilde dekore edilmiş olması iyi bir şey!Merkezde birçok dükkan var ve temel ihtiyaçlar ve uzun süreli kullanım malzemeleri (örneğin "Ok", Fiksprays, vb.) İçeren bir eczane var!Birçokları için çok şey var!
Zemin kattaki, alt kattaki Troyka mağazası: temizlik adası, ok, hayvanlar için departman, balık tutma, eşyalar ve kozmetikler vb. İkinci ve üçüncüde her türlü farklı şey vardır: eşyalardan ve çamaşırlardan fiksprays'e kadar birçok boş oda vardır, ancak açık olanlarda bir şeyler seçebilirsiniz.
2. kattaki Forum alışveriş merkezinde birçok harika yeni mağaza açıldı: çanta ve deri eşyalar, ayakkabılar, kadın ve erkek kıyafetleri, çocuk kıyafetleri ve çocuk oyuncaklarının yanı sıra bir güzellik salonu ve hatta küçük bir tırnak servisi salonu!
Bu arada, alışveriş merkezinin yanında arabalar için geniş bir park yeri var, kar yağışı sırasında bile temizlendi.
Bu alışveriş merkezinin tüm ziyaretçileri için ücretsiz olarak erişilebilen 2. kattaki tuvaletin temizliğini ve temizliğini belirtmekte fayda var.
Ve zemin katta Troyka mağazası hoşuna gidiyor, içinde her zaman en düşük fiyatlarla taze ürünler var!
İkinci kattaki Bagaj çantası mağazasına gitmenizi tavsiye ederim, içinde mükemmel kalitede ve uygun fiyatlarla çantalar, sırt çantaları ve deri eşyalar dünyasında her zaman birçok ilginç yenilik bulabilirsiniz!
Her şeyden önce, taze hamur işleri, pizza pişirme, iyi indirimler ve kaliteli ürünler, saat 23.00'e kadar eczane ile çok kullanışlı bir alışveriş merkezi.Zemin katta saflık adası, belita viteks, evcil hayvan dükkanı, ok, profesyonel manikür, kirpik uzatma ve güzellik ustaları için bir mağaza ve giysili bir dükkan var.Her şeyin fiyatları kabul edilebilir, her şey elinizin altında, yanında sebze ve shawarma bulunan bir durak var.Ama artık Gezegen Giyim mağazası olmaması üzücü Ayakkabılar, gerçekten beğendim
Evin yanında ihtiyacınız olan her şey var. Ve ürünler, ev kimyasalları, evcil hayvanlar için ürünler, profesyonel kozmetiklerin yanı sıra şeyler ve çok daha fazlası. İkinci kattaki tadilattan sonra genel olarak harika oldu!
Uygun konum, mükemmel alışveriş merkezi, her zevke uygun ürünler (kozmetik, giyim, yiyecek, balık tutma, balo.mallar) her zaman temiz ve düzenli, sıcaktır. Fiyatlar şişirilmemiş, normal, genellikle indirimler var.
Kabul edildiğinde normaldir, tek şey binanın oldukça küçük olmasıdır. Evet ve orada her şey çok sık değişiyor.
Örneğin ikinci katı gerçekten beğendim, bir kıyafet ve ayakkabıdan fikspreys ve kıyafet, ayakkabı, çanta ve benzerlerinin olduğu diğer mağazaları yaptım.
Birinci kat pek iyi değil, hala <ev> 'nin <üçlü> ile değiştirilmesini sevmiyorum.(((
Fena bir alışveriş merkezi değil. Çok çeşitli dükkanlar. Tuvaleti bulamadım. Troyka, Fiksprais, balıkçılık köşkü'nü ve Saflık Adası'nı ziyaret ediyorum. Ama başkaları da var.
Alışveriş merkezi fena değil, ancak çok az satış noktası var, tamamen doldurmak istiyorum.
Orijinalini göster · Русский
3
Петр
9. seviye şehir uzmanı
21 Ocak
Bölgedeki çekim noktalarından biri. Birçok doğru mağaza var. Çeşmeli güzelleştirdiğiniz için özel teşekkürler. Yaz aylarında bir şeyler satın almak ve yerinde bankta yemek yemek, heykellere hayran olmak çok uygundur)
Mal seçimi oldukça büyüktür. Güzel bir giyim mağazası var. Tuvaletler medeni ama onları bulmak zor. Park yeri uygundur ve genellikle ücretsizdir. Malların kalitesi hakkında hiçbir soru sorulmadı
Uygun otoparkta küçük bir alışveriş merkezi, 1. kat: İçeride ucuz bir süper market "troyka", 2. kat: ev kimyasalları mağazası, evcil hayvan dükkanı, balıkçı dükkanı ve kozmetik ve parfümeri mağazası, 3. kat: Çin'den giyim ve ayakkabı,
Troyka, fiksprays, ATM, eczane, evcil hayvan malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, ev kimyasalları, oyuncaklar, geniş otopark ancak geceleri bir işaret kullanamazsınız ve özel eğitimli insanlar trafik polisine çarptıkları camın altına kağıt parçaları koyarlar)
Harika bir alışveriş merkezi. Katları açtılar, çeşitli mal seçenekleri: giysiler, ayakkabılar, tabaklar, mobil aksesuarlar, kozmetikler ve çok daha fazlası.
Her zamanki gibi Üçe girmeyen birçok kapalı nokta var, ancak normal bir yer var, sabitleniyorlar, çantalar, kemerler, iç çamaşırlar, ayakkabılar, fitness, çiçekler için birkaç satış noktası var
Merkezin kendisi genel olarak kötü değil
Ancak ikinci ve üçüncü katlarda pek çok gereksiz dükkan var.
Orijinalini göster · Русский
3
BYM
12. seviye şehir uzmanı
11 Şubat
Burada her şey basit ve her zamanki şemaya göre - mal sahibi, bakkaldan başlayıp her türlü terziye ve teslim noktasına kadar her türlü alanın altındaki alanı kiralıyor. Kayda değer bir şey yok. Artılarından, hasta bir otopark ve troleybüs durağı var.
Geçenlerde incelemelerime baktım ve sadece 1 yıldız verdiğim için dehşete düştüm. Bu yanlıştır. 5'i de koyuyorum. Affedersiniz, bitkiler Vadisi. Aferin sizler. Daha fazla sipariş vereceğim.