Bu kuruma özellikle Halisa'yı tatmak için geldik, bu orijinal Özbek yemeğini denememiz tavsiye edildi, Halisa, çok uzun süre çürüyen sığır eti ve kuzudan hazırlanır, neredeyse duygusal bir duruma kadar ezilmiş buğday eklenir. Halisa'yı beğendim, iki arkadaşıma «gelmedim». Orada memnuniyetle yedikleri et suyunu aldılar, daha fazla çay ve taze salata aldılar. Bize yıllarca bir kadın ve genç bir adam hizmet etti. Aile kafesi. Kadın çok yardımsever, konuşkan. Kafedeki yemekler güzel. Geldiğimizde bir masa meşguldü, gittiğimizde neredeyse tüm masalar yerel halk tarafından işgal edildi. Buradan, kurumun popüler olduğu sonucuna varıyorum. Kafede temiz, hızlı servis yapıyorlar.
Genelde oraya gideriz. Halisa lezzetlidir. Kurum temiz. Servis iyidir. Marul türleri yeterli değildir. Ayrıca odanın havalandırması zayıftır. Çünkü ziyaretten sonra yemeğin kokusu giysilerin üzerine oturur. Ve böylece her şey yolunda