Şube değil mi ? Birincisi, uzun süre hizmet vermek çok başarılı değil, ikincisi, personelden tasarruf ediyor, bu, sabahları bir şeyler içtikleri ya da çok çalıştıkları için zar zor hareket eden bir garsondan bıkmış bir adamdır, daha önce müşteri sayısını belirlemek için belirli bir bölgeye resmi açıyorlar
Merhaba. Merhaba. Bugün komboyu öğle yemeğine 2450 ton karşılığında işe götürdüm. Bekturov'da 20. Sosu kızartmaya koymadık, dalekova'ya geri döndük. En azından ketçap almam gerekecek. Siparişi neden bu kadar dikkatsizce topluyorlar?
Bir yazlık var, servis olmadan paket servis yiyebileceğiniz bir yer var, ayrıca PİDE de var ve her yerde yemek yemiyor.şimdilik lezzetli.umarım mutfak bozulmaz)
Yemekler lezzetlidir. Personel kesinlikle kibar değil, sadece bir garson selamladı. Ne "merhaba"ne de »lütfen". Personel, sanki onları ziyarete gelmişim gibi bu tür yüzlerle buluşuyor.
Açılış gerçekleştiğinde fiyatlar çok hızlı ve keskin bir şekilde yükseldi, satpayev'deki ilk açılış dönerler çok daha lezzetliydi. Şu anda hiç de öyle değil.