Давно я не был в таком восторге от ресторана. Вот что меня впечатлило:
1) Невероятная кухня. Много авторских блюд. Все продуманы и сбалансированы. Можно открыть для себя много необычных вкусов и сочетаний. Всё, что мы заказывали было просто супер вкусно
2) Очень хороший вид с 23 этажа. Особенно вечером. Можно взять столик с видом на закат. Также неплохой интерьер
3) Нам в честь годовщины дали по бокалу безалкогольного игристого. Никогда бы не подумал, что оно может быть таким вкусным
4) Официанты не навязчивые, но при этом, если вы попросите, они могут рассказать очень много про блюдо, его историю и особенности
5) Есть открытая веранда на крыше, тоже с видом на закат
6) Для такого места очень демократичные цены
7) Наливают бесплатную воду (для меня это показатель хорошего заведения)
Минусы:
1) Если столик близко к кухне, то будете чувствовать запахи (видимо не продумана вытяжка из-за того, что ресторан на крыше). Это не круто
2) Туалеты тесные, тёмные, их всего 2 кабинки на достаточно большой зал (хотя мб ещё где-то были, но не заметил)
Belki de şehrin en iyi restoranlarından biri. 24. kattan şehrin muhteşem manzarası. Kendi verandası var, yaz aylarında orası harika olmalı. İç mekan modern, minimalist, yemekten rahatsız edici değil ama rahat. Servis mükemmel, garsonlar kibar ve göze batmayan, her yemek hakkında ayrıntılı olarak konuşuyorlar. Yemeklerin büyük bir hayal gücüyle icat edildiği ve orijinal bir sunuma sahip olduğu göz önüne alındığında, siparişi 20-25 dakika beklemeniz gerekiyor, bu uzun sürmüyor. Hazırlanmaları ve dekore edilmeleri zaman alır.
Restoran kendisini Ural mutfağının restoranı olarak tanımlıyor. Bu nedenle Ural mutfağının olmadığı açıktır, bu nedenle prensipte sıradan yemeklere Ural lezzetini vermek için sofistike olması gerekiyordu. Sonuç etkileyici. Yerel mutfak, hem yemeklerin bileşimi hem de servis yöntemleri açısından özgün ve sıra dışıdır. Kurumun özelliği, benzersiz dolgulara sahip shangi'dir. Shangu'yu füme karaca bonfile ve çilek sosuyla denedik. Çok beğendim. Restoranın kendi sigara içicisi vardır, bu nedenle et her zaman taze ve lezzetlidir. Sonra yaban mersini ve çam fıstıklı lahana turşusundan lahana çorbası vardı. Yaban mersini ve çam fıstığı ekşi kremada ayrı ayrı servis edilir ve tek başına tüketilebilen muhteşem bir ferahlatıcı sos oluşturur. Bu soslu lahana çorbası mükemmel ekşi bir tada sahiptir. Yemeğe başlamak ve iştahınızı dağıtmak için mükemmel bir yemek.
Bunu yerel spesiyaliteler takip ediyor - yerel ürünlerden hazırlanan ve Ural çevresine göre dekore edilmiş yemekler. Göğüs, alabalık havyarı ve yabani mantar soslu köfte aldık. Çok güzel. Dolgular çoktur, mantar tadı harika hissedilir. Sos övgülerin ötesinde, kokulu, narin ve çok lezzetli. Yerel soslar ayrı ayrı servis edilebilir, aşçılara onlar için özel teşekkürler. Sırada geyik eti, dana eti, sebze yahnisi ve patates shanga içeren bir tava vardı. Dana eti çok yumuşaktı, iyice karıştırılmıştı, geyik eti aksine daha sertti, hemen sıra dışı et yediğinizi hissediyorsunuz. Patatesli Shanga en basiti gibi görünüyor, ancak lezzetli et sosuyla birlikte bir patlama yaşıyor.
Bir diğer imza özelliği de tatlılardır. Büyük bir kurgu ve ustalıkla yapılmıştır. "Ayılar ahududu yer" - çikolatalı bisküvi kırıntıları panna cotta tipi kremalı sos, ahududu kreması ve ezilmiş ahududu ile kaplanır. Bunun üzerine ayı şeklinde bir çikolata cipsi serpilir. Çok lezzetli ve nazik. Ahududu ana bileşendir, şekerli değildir ve diğer her şeyi tıkamaz. Porcini mantarı kreması ve deniz topalak ile chaga patatesleri. Bu yemek gerçek bir bomba! Garsonun inancına göre sıra dışı bir pasta-patates çikolatasız pişirilir, ancak belirgin bir çikolata tadı vardır. Mantar kreması neden restorana ayrı ayrı gitmeniz gerektiğidir. Narin doku ve sıradışı tat, tatlı ama açıkça mantardır. Deniz topalak ve chaga keki ile birlikte başka hiçbir yerde bulunmayan bir kombinasyon sağlar. "Ural ormanının şekerleri" beklenmedik malzemelerle hazırlanan beş şekerdir: soğan, ısırgan otu, mantar, köknar, fındık. Çok sıradışı ve çok lezzetli. En unutulmaz şeker köknardır, ardıç–ladin tonu ile beklenmedik bir tatlı ve ekşi tada sahiptir, akşam yemeğini bitirmek için idealdir.
Birkaç küçük not. Salon küçük, çabuk doluyor, önceden rezervasyon yaptırmak daha iyi. Bu seviyedeki bir kuruluş için tuvaletler çok öngörülemez, sıkışık ve kirlidir. Havlular çabuk bitiyor, el kremi yok. Konukların sigara içmeyenler için rahatsızlığa neden olabilecek nargile içmelerine izin verilmektedir.
Restoranı ziyaret için güvenle tavsiye edebilirsiniz. Gidin, yerel mutfağı ve pencereden manzarayı değerlendirin. Pişman olmayacaksınız.
Супер! Вкуснейшие блюда с изумительной подачей, прекрасное обслуживание. Обязательно к посещению! Гребешки с травами и колбаска из краба были просто божественны. Коктейль «Чистый» - реально лучший в моей жизни, очень понравилась подача хреновухи с рассольчиком - придумка супер. Очень стильные наряды у прекрасной половины персонала. Довольно плотно заняты столики, несмотря на дневное время - и это вполне понятно. Цены вполне приятные при таком интересном меню. Я прилетела из Москвы и запланировала к посещению это место, увидев рейтинг. И могу сказать, что в следующий визит точно вернусь!