Erivan'ın en iyi restoranı! Çarpıcı mutfak - lezzetli dolma, inanılmaz kefta, en hassas baklava. Güzel şarap. Hizmet zirvededir - personel çok yardımsever ve sosyaldir. Erivan'da bir hafta kaldığım için birkaç kez Ktoor'a gittim, garsonların beni hatırladığını bilmek güzeldi))
Her şey yolunda.
Tatil günü saat 17: 30'da sorunsuz bir şekilde zırhsız bir masa buldular. Büyük salon, camın arkasında iki kapalı sundurma, sokakta masalar.
Çok hızlı bakım. Bulaşıkları çıkardılar, daha kompakt bir şekilde değiştirdiler, peçeteleri değiştirdiler vb.
Yemekler lezzetli, hem ulusal hem de pancar çorbası ile pirzola aldılar. Salataların porsiyonları çok büyüktür. Yerlileri sipariş ettiler ve lezzetliydiler (ev için birkaç tarif hatırladım). Dolma lezzetli ama pirinçsiz bana daha tanıdık geliyor. İnce hamur üzerinde Khachapuri.
Ktoor şarabı çok değerlidir.
Fiyat etiketi merkezin ortasındadır, ancak diğer yarısının eve götürülmesi güzeldir.
Menü küçük, konumu ve iç mekanı çok güzel, şık ve rahat! Sonunda musluklarda bira bulundu ve Almanca'da yerel olandan birkaç kat daha iyi! Ben onların özel salatasıysam - lezzetli değil! Bir yetişkinin küçük parmağının büyüklüğünde bir kuzu çiğnemez ve orada çiğnenecek hiçbir şey yoktur -kemikler! Başka hiçbir şey yemedim) güzel genç kızla tanışıyor, isteksizlikle gülümsüyor hoş değil, garsonlar hiçbir şey söylememeye layık adamlar. Hepsi bu kadar! İyi Erivan için 4, kuruluş için 3 çok şey var, çok lezzetli yemek pişirdiğimi ve Moskova'daki ailemle sürekli restoranlara gittiğimi göz önünde bulundurarak, Ktur restoranında sipariş ettiğim yiyecekler beni hayal kırıklığına uğrattı!