İki yıldan fazla bir süredir Erivan'da yaşıyorum. Bu restoran, restorasyondan önce verandada sık sık kahvaltı yapanlardan biriydi. Yeri, aklı başında kahvaltı menüsünü, kahveyi severdim. Sonra onarım için kapandı. Üzücüydü. Ama her şey boşuna değildi. Şimdi burası Erivan'da ziyaret ettiğim en iyi restoran gibi görünüyor. Şimdilik yemek hakkında söyleyemem, çünkü kocamla şimdiye kadar sadece iki kez ve iki kez geldik — tatlıyla kahve içmek için. Ancak şekerlemeler lezzetlidir. Erivan'da yediğim en iyi pana kedi. Güzel, klasik tiramisu: yani her şey olması gerektiği gibi: savoyardi, kahve, en hassas mascarpone. Harika vanilyalı dondurma. Tatlılar şekerli değildir. Orada çalışan pasta şefinden bahsettiler, bu genç bir kadın, çeşitli ödüllerin sahibi, instagram hesabına abone olduk: bakın, o tam bir sanatçı. Aynı zamanda ürünleri sadece güzel değil, aynı zamanda çok, çok lezzetli. Bir dahaki sefere Crème brulée'yi denemenizi tavsiye ettiler. Bunu kesinlikle yapacağız. Ve bir ara akşam yemeğine uğrayacağız.
Ayrı ayrı hizmetten bahsedeceğim. Bu tam olarak doktorun emrettiği şeydi. Hepsi gülümseyen, cana yakın, çevik, müdahaleci değil, sevecen değil. Yemek, aşçılar ve tasarım hakkındaki soruları cevaplarken ilginç bir şekilde anlatıyorlar. İnsanların işlerini sevdiğine dair bir his var.
Genel olarak, sadece beşli.
Şehrin kalbinde, yaya caddesinin yanında şık ve yeni bir restoran. Aslında bu konumda iki kurum var: 1. kat Asya mutfağı, 2. kat La Piazza. Çok sayıda farklı büyüklükte masa ve arkasında yemek yiyebileceğiniz ve içebileceğiniz bir bar tezgahı
Bu kurumun personeline dikkat etmeye değer - dikkat, nezaket ve göze batmayan tavırla çok farklı. Akşam yemeğinde sadece tabakların ve aletlerin değiştirilmesi 4 kez yapıldı.
Menü: Akdeniz, Avrupa ve İtalyanca'dan bazı konumlar. Pozisyonlarda oldukça geniş. Deniz ürünleri, mükemmel et ve balık içeren domates çorbasını denemeye değer. Şarap listesi hem değerli menzil (çok bütçeden pahalı pozisyonlara kadar) hem de çeşitler açısından ilginçtir. Sommelier, pathos olmadan rahat ve hoştur.
Özet: Şehir merkezinde harika bir yeni restoran. Fiyatlar ortalamadan önemli ölçüde daha yüksektir, ancak hizmet, yemeklerin kalitesi açısından haklıdır. Yer çok popüler - hafta içi bile tam iniş. Önceden rezervasyon yaptırmaya değer.