Güzel kurum, iç mekan. Ama yemek topallıyor...
Kuzu kebapları, achichuk salatası, deniz topalak ve portakaldan (veya turunçgillerden) limonata ve meyveli limonata sipariş ettiler.
Kebaplar sert etten, tendonlu, tadı orta düzeydeydi. Achichuk salatası da olması gerektiği kadar lezzetli ve baharatlı değil. Burada bir amatöre olduğu ortaya çıktığı üzere Berry limonata, berry limonatadan farklı bir tat bekliyorsunuz, ancak deniz topalak ve portakal çok şıktı! Limonatalar pahasına, bazılarının sadece meyve suyu veya soda döktüğü ve türler için oraya portakal dilimleri eklediği gibi, kendimiz hazırladıkları için adaleti yerine getirmeliyiz.
Başka yemekleri denemediler, belki de lezzetlidirler, ancak burada kebap yapmayı bilmiyorlar....
Normların bakımı, normların içi. Yemek böyle. Mantalar lezzetlidir, ancak lagman bir dehşettir.. Erişteler ekşi, et tadı kötü, sanki dondurucuda birkaç yıl yatmış gibi. Batı'da neden lagman yapmayı bilmiyorlar?? Almatı'da her köşede bir lokantada olsa bile, restoranda norm lagman olsa da, ağızda başka bir yerden eller büyüyor mu?