В городе Мытищи , ресторан Meat Hook,пожалуй, мой любимчик.В заведении очень достойный и необычный дизайн интерьера , на фоне ненавязчиво играет качественная, приятная музыка в стиле джаза или блюза , в зависимости от времени суток. Большое и разнообразное меню и по факту, действительно, всё очень вкусное !Радуют адекватные приемлемые цены.Отдельно хочу отметить меню бизнесс-ланча! Оперативная подача , вежливый персонал . Однозначно рекомендую к посещению .
Restoranı beğendim, her şey çok lezzetli, çabuk, etin ateşi herkesi memnun etti) Kardeşlerinin 55 yıl dönümünü kutladılar! Garson harikaydı ! O her zaman ihtiyaç duyulduğunda oradaydı ve ihtiyaç duyulmadığında görünmezdi! Doğru saniyede hiçbir yerden ortaya çıkmadı! Et, balık, salatalar harika ! Porsiyonlar büyük! Para için hoş bir şekilde şaşırdık! 22 tr için 9 kişi. Teşekkür ederiz!
Atmosfer muhteşem (son ziyarette, karanlık salonun her yerine kadın eti çok kokuyordu, aydınlığa yerleştiler). Hayır, gerçekten harika, aferin, hepsi bu. Bu, bu yere ikinci ziyaret ve ikinci kez şımarık bir ruh haliydi.
İlk ziyaret: Alt kısımlardan biri uyarı vermeden azotta olmak üzere birkaç bira sipariş ettiler. Fileto mignon - kızartmadılar. Etle - tanrı onunla birlikte yedi, lezzetli. Azotlu birayı anlamıyorum, fazla pişirmiyorum, amatöre çok üzüldüm, uyarmadığımdan şikayet ettim, geri dönmesini istedim. Çekte asılı duruyor. Garson, fıçıya geri götürmeyeceklerini kanıtlamıştı, ödemeniz gerekiyor. Hoş olmayan anlaşmazlıklar, müdürle konuşma.. Yine anlaşmazlıklar, yeterince indirim yaptılar, ancak ruh hali bozuldu.
İkinci ziyaret: well done kavrulmuş biftek sipariş ediyorum. Kenardan bir parça kesiyorum, norm. 15 dakika sonra bu bifteğe geçiyorum, kırmızı. Garson, eti kızartmak için zaten daha soğuk olduğunu öneriyor. Brr, öyle olsun. Alır, getirir. Ortasından kestim - kırmızıyı. Etle alay etmeyi bırakıp tamamen geri almayı öneriyorum. Krutonları birayla yiyorum.
Vay canına!! İçeri gir! Yönetici gururla ve şu sözlerle: "İşte size yeni bir biftek kızarttık!" Sihirbazın zarafetiyle masamıza bir tabak et yerleştiriyor. Harika, sanırım ben, aferin! Yapabilirler ve biliyorlar! Bıçağı alıyorum, çatalı kesiyorum, kanı kesiyorum. Tamam, kahretsin, bitti! Daha basit ne olabilir?!! Üçüncü kez (üçüncü!) Herhangi bir ev hanımının durumuna göre bile normal duruma kadar kızartmayın! Şaşkınlık, yöneticinin üzüntüsü.. "Nasıl oldu, 78 derece oldu!" Hayır, buraya bir son veriyorum. Bilmiyorlar, yapamıyorlar. Özür dilemedim, bu durumda standart kopyaları bile görmedim. Üzgünüm beyler, ancak üçüncü denemede bile 1.4k üzerindeki eti kızartamıyorsunuz: aşçınıza saçma ve utanç verici. Personel adına bu utancı gidermeye yönelik girişimlerin bile olmaması da kafa karıştırıcıdır. Çeki ödedim, kruton yedim, başka yemekler denemedim, karanlık içtim, eve gidelim. Eş, brusketleri, salatayı, ezmeyi severdi (güzel, gördüm). Üçüncü kez giderseniz, et için değil. Peki, bu onların değil. Gidip merak ediyorum: "Nasıl? Peki bitti etini nasıl kızartamazsın?!" Üçüncü denemede bile