Mimino'nun restoranında doğum gününü kutladılar. Her şey yolunda gitti, tüm yemekler lezzetli, durum bu kurumu bir kereden fazla ziyaret etmeye hazır.Resepsiyon görevlisine yemek seçimi ile ilgili ipuçları için çok teşekkür ederim, garson kızlara ve tabii ki aşçılara teşekkür ederim!
Gürcistan'da bir süre yaşadıktan sonra şunu söyleyebilirim ki, Gürcü mutfağından bir restoran açtıysanız ve konuklara (paraları karşılığında) o ülkenin tariflerine göre yapılan yiyecek ve içeceklerle "ikram ederseniz" diyebilirim. Kimin uyruğuna göre olduğun ve Zhuma Namazına katıldığın ve kendin içki içmediğin önemli değil. Ama bu senin işin, bu da profesyonel olmanız gerektiği anlamına geliyor.. Konukların Chacha sipariş etmeleri durumunda, müşterinin hem aromanın hem de tatmanın tadını tam olarak çıkarabilmesi için bu içeceğin oda sıcaklığında olması gerektiğini bilmelisiniz... Bu chacha toptancadan veya Fırkadan satın alınsa bile, bu şarap ve konyak için de geçerlidir..
Buzlu içeceği buzla kaplı bir sürahide servis etmek yerine.. Bu hareketsizdir.
Bu bira değil..! Kendinizi Gürcü mutfağının bir restoranı olarak konumlandırıyorsunuz ve ne ve nasıl servis edildiğini bilmiyorsunuz. ? Tuhaf. ...