Bir keresinde kıymayı aldım, korkunç, pek çok küçük kemik, pek çok şey, yemeğin her bir kısmından karabuğday tanesinin büyüklüğünde 3-4 kemik çıktı ve kıymanın yapıldığı et çok zordu, görünüşe göre yaşlı bir inekti
İlk olarak, et ticaret mağazasına ilk numaradan isim verilmesine izin veren kişi.? Şehrin farklı yerlerinde bu tür dükkanlar açık ve hepsi ilk numarada. Dükkanın ikinci numarasıyla henüz tanışmadım. İkincisi, süpermarkette bir kasap dükkanı olamaz, sadece binanın köşesini kiralayan bir departman olamaz. Üçüncüsü, bu departmandan et satın aldılar. Durumla ve karkaslar için bir rüzgar referansı olup olmadığıyla ilgileniyordum. Sığırlar kesildiğinde nereden getirildi. Satış görevlisinin cevabı beklenmedikti: ne tür bir sertifika var, bir sertifika var. Sertifika aynı zamanda bir belgedir, ancak devlet standardı tarafından malların sevkiyatı için ve yalnızca üreticisine verilir. Belki yılın başında, belki sonunda. Et, veteriner hekim tarafından pazarlarda, et paketleme tesislerinde ve sadece o satış tarihinde kontrol edildikten sonra satılmalıdır. Yani, bir gün içinde. Hepsi bu. Yaradılış belgesinin saklandığı ve gösterildiği gerçeği, et ve et ürünlerinin tazeliğine karşılık gelmez.
Yani vatandaşlar, sadece pazarlardan veya çiftlik mağazalarından et satın alın. Domuz eti ile pazar mahallesinden emin olmak isteyenler için Artem pazarı helal ilişkilerinde en temiz olanıdır. Orada sadece domuz eti satmıyorlar. Ve diğer pazarlar kesiliyor, pazarın ticaret salonunun masalarında yatan etleri bir testere makinesinde kesiyorlar. Bu Artyom için bir reklam değil, sadece alıcılar için küçük bir ipucu diyebilirsiniz. Hikayem yardımcı olduysa teşekkür ederim.
İyi akşamlar! Geçen gün kıyma ve tütsülenmiş tavuk aldım. Kıyma fena değil, ama tavuğun küflü olduğu ortaya çıktı (kanatların altında, kalçaların altında)!!!