Belki et ve iyi - hiç tanımadım, satmadılar.
Bu dükkanda yaşlanmış sığır eti satıldığını öğrendim - almaya gitmeye karar verdim, deneme için 5 antrikot bifteğine ihtiyacım vardı. Pazarlamacı beklememiz gerektiğini söyledi. Düşündüm de - tamam, 5-10 dakika bekleyebilirim. Ancak en az yarım saat beklemenin nedenini hiç anlamadığım ortaya çıktı, et önümde buzdolabında, bu bölümdeki 3 çalışandan 2'si kapları yeniden düzenliyordu ve müşteriler tarafından işgal edilmiyordu. Ürünleri gerçekten iyiyse, onlara üretken çalışanlar ve daha fazla müşteri odaklılık diliyorum. Ben pazara gideceğim.
Et seçimi mükemmel, ancak hizmet, kültür üzerinde çalışmanız gerekiyor. Hoşnutsuz satıcılar sanki bir iyilik yapıyormuş gibi ve sonra arkalarından şaka yapıyorlar, tanrı aşkına, ama alıcı yanındayken değil. Bir açıklama yapmak, yerine koymak, bir şekilde şu anda tepki vermek, özellikle akşamları buna her zaman bir kaynak değildir, ancak bunu yapmak niyetinde değildir. Yakında görüşürüz