Kurum şehir merkezinde yer almaktadır, yakınlarda birçok kafe ve restoran bulunmaktadır, ızgara eti denemek amacıyla gelmişlerdir. Domuz eti kebabı harika bir şekilde hazırlanmıştı, ızgara sebzeli sosis - sebzeler lezzetli, özellikle mısır parçaları, çok yazık, ama sosis kuru, memnun olmadı. Çıtır patlıcan salatası - patlıcanların kendileri mükemmel ve domatesleri her şeyi mahvettiler - iri doğranmış lezzetli değiller, üstüne cömertçe kişniş koymalarına rağmen yeterli yeşillik yoktu. Zengin gulaş çorbası, sığır eti olması gerektiği gibi yumuşaktır, pişmiş biberler çok lezzetlidir, açsanız onları yemeniz yeterlidir. Khachapuri arkadaşlar için harika. Atmosfer hoş, garsonlar kibar, aceleci, Pazar günü öğle yemeğinde çok sayıda boş koltuk, konforlu kanepeler ve koltuklar vardı, rahat ve spor kanalları yayınlanıyor. Kocam birayı severdi.
Вкусно, стильно, интересно.
Мясо разных видов и вырезок.
Понравилось.
Минус за официанта, незнаю все или нет, но наш впринципе не понимает что такое мясо, стейк.
Да, она знает слова эти, знает степени прожарки, но как их применять или рекомендовать, ноль.
Вот для неё существует только одна прожарка вёлл дан.
Прошу каре ягнёнка, говорю медиум, ответ: вы уверены, может полную прожарку. Говорю, почему, отвечает, оно медиум будет жетское.
Ну думаю, ладно может у мираторга такое мясо, закажу другое, говорю хорошо, тогда стейк Мачете медиум.
Как вы думаете, какой ответ? Вы уверены, может прожарить, оно будет жетским.
Вы точно хотите медиум, вы когда-то ели такое?
Короче убила блин, весь эффект ресторана просто в ноль.
Стейк Мачете медиум, хороший стейк.
Блин, научите официантов принципу обжарки мяса (не просто степени обжарки), а почему его вообще так жарят. Стейк велл дан, мясо и деньги на ветер.
Вы им ещё про обжарку Блю расскажите, вообще в шоке будут.
Они не понимаю вкус мяса и очень плохие рекомендации дают
Sizinle birlikte yemek yemeye gittik, iç mekan muhteşem, (onun için 2 yıldız)
Her şeyi biraz aldık, sonuç olarak sadece rosto biftekli salatayı beğendim, gerçekten lezzetli
Közlenmiş kuzu küçük bir kısımdır, etin tadı hissedilmez, sadece sosdur. Aynı yemeği aynı zincirin başka bir restoranında denedik, kesinlikle farklı bir tat, burada da aynısını bekledik
Ayrıca yemek için çok uzun süre bekledik, öncelikle bize en azından içecek, krutonlu aynı birayı getireceklerini düşündük, ancak ne yazık ki önce 25-30 dakika içecek bekledik ve ardından 10 dakika sonra yemek yedik
Ayrıca kendime anı da not ettim, Dasco'nun restoranlarından birinde kendim garson olarak çalıştım ve kadehlerin ve cihazların ovulmamasına dürüstçe şaşırdım)
Ve eğer garson yemeği onu gören ve ona bakan insanlara taşıyorsa ve o anda garson siparişi kabul etmek için çekiliyor, sanki önce içecekleri uzun süredir bekleyen insanlara getirmesi gerekiyormuş gibi ve ancak o zaman siparişi yandaki masadan kabul etmesi gerekiyor) ve içkilerimizi meydan okurcasına doğrudan yanımızda duran sahneleme masasına koymamak ve siparişi diğer insanlardan kabul etmek)