Янтарный бульон с телятиной и тонко раскатанным домашним тестом
2250 ₸350 g
Суп-лапша
Легкий куриный суп с домашней лапшой
2150 ₸350 g
Плов Той аши
Рассыпчатый рис лазер с мясом ягненка и телятиной
2900 ₸450 g
Алатская самса
Вкуснейшая узбекская самса, приготовленная из тонко раскатанного пресного теста, начиненная сочной начинкой из рубленой отборной телятины, лука и кружочка томата
990 ₸95 g
Баурсаки
Национальное казахское блюдо в виде небольших кусочков сладкого дрожжевого теста, выпекаемых во фритюре до золотистого цвета. Они имеют характерную пряную, сладкую и нежную текстуру
920 ₸200 g
Каттама
Слоеная лепешка, из тонко раскатанных слоев пресного теста, приготовленная на сковороде
Almatı'nın kalbinde, Sakena Seyfullin Caddesi'nde yer alan Navat Restaurant, sofistike tasarımı ve rahat atmosferi ile hemen dikkat çekiyor. İç dekorasyon, geleneksel Kazak unsurlarını modern vurgularla birleştirerek herhangi bir kutlama veya romantik akşam yemeği için mükemmel bir alan yaratıyor.
Restoranın menüsü, Kazak mutfağının zenginliğini yansıtan olağanüstü çeşitli yemekler sunmaktadır. Her yemek sadece taze, yerel malzemeler kullanılarak sevgiyle hazırlanır. Özellikle eski tariflere göre hazırlanan pilavlarının yanı sıra ızgarada çeşitli et ve balık lezzetlerine dikkat çekmeye değer.
Navat'taki hizmet en üst düzeydedir - güler yüzlü ve özenli garsonlar konukları rahat ettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Enfes şarap ve alkolsüz içecek seçenekleri her yemeği mükemmel bir şekilde tamamlar.
Genel olarak, "Navat" sadece bir restoran değil, en hoş anıları bırakan gerçek bir gastronomik yolculuktur. Burayı ziyaret etmenizi ve eşsiz atmosferinin ve zevklerinin tadını çıkarmanızı öneririz!
Milli mutfağı tanımak için en iyi yer. Pilav hariç her şey benim için yeniydi) Personel duyarlı ve cana yakın ve yöneticilerden garsonlara kadar her şey. Her şeyi sevip sevmediklerini tavsiye ediyorlar ve merak ediyorlar.
Pilav harika, beshbarmak harika.
Lagman iyidir, ama sadece benim yemeğim değil, iki farklı yerde denedim ve yine de aynı beşbarmak 1000 kat daha lezzetli)
Almatı'daysanız Navat - olması gerekir.