Garsonlar ve is yeri sahipleri biraz suratsıslar. Eskisine göre daha tanınır hale gelince ticari tarafı daha ağır basmış, para kazanma isteği artmış. Özellikle ünlü müşterileri de olan bir yer olunca normal karşılanabilir halk tabakasına karşı tavır ve yaklaşımları. Bunu bilerek giderseniz oldukta iyidir yemekleri. Sadece lahmacunun kenarlarını yakmasalar daha iyi olacak.
25 senedir gideriz. Aynı mekan aynı lezzet. İstanbul’da tek geçerim. Özellikle lahmacun konusunda daha iyisini başka yerde yemeniz zor. Kebapları da dört dörtlük. Oruk ve Beyti’yi özellikle denemelisiniz.
Yerel halktan gelen kuyruk kesinlikle kalite hakkında konuşuyor.
Kocamla uğradık. Çok memnun kaldık. Lezzetli, hızlı ve geleneksel. Sarımsak çorbasını denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Doğru, onu sadece soğuk mevsimde hazırlıyorlar