Burada yan yana duran iki restoran var, birinde geleneksel yemekler veriyorlar (lakhmajun, pide vb.) İkincisinde özel bir mutfak, menüde esas olarak sığır etinin baş kısmından, beyinlerinden, dilinden, sığır et suyundan, bizim yolumuza göre HASH gibi yemekler yer alıyor. Ancak bunu sabah yemek bizim için gelenekseldir, ancak restoran günün her saati açık olduğu için günün her saatinde yemek yiyorlar.
Sıcak ve lezzetli yüz farklı Türk çorbası. Bir de döner var, tandır var - ama her şeyden önce çorbalarla ilgili yer elbette. Otantik şeyler arıyorsanız tavsiye ederim
Bugün bir arkadaşımla birlikteydik. İskender eski etten. Yemek yemediler. Kelle paça çorbasını yediler ama bütün gün midede ağırlık var. Hapları içmek zorunda kaldım. Tam bir hayal kırıklığı. Türk mutfağını çok uzaklardan tatmak için seyahat etmemiz utanç verici ve bu kadar kaliteli değil.