Komitas'taki yer, çeşitli biralar (Almanca, Çekçe, yerel) ve ona yiyecek vaadiyle çağırıyor
Toplantılar.... Hayır. Girişte oturan garson sadece gözleriyle eşlik ediyor, barmen de tezgahta değil, masada. Ama dost canlısı, ikinci kata çıkmanızı tavsiye etmiyorlar, orada sıcak. Terasta hoş bir rüzgar var ve görünüşe göre klimalardan gelen yoğuşma şemsiyelere de damlıyor, bu yüzden bazen yağmurda oturuyorsunuz. Ancak Erivan havasında bu daha iyisi için.
Menü - aslında eksik olan birçok yemek sayfası - gerçek menü bir lamine tabakadır. Sadece bir kelepçe ile bastırıldıkları göz önüne alındığında, belki fazladan yiyecek sayfalarını kaldırabiliriz?
Kaburgalar - siparişten yarım saat sonra. Cömert bir ıdaho porsiyonunda güzelce yatıyorlar, salata, iki sos. Kaburgaların kendileri KORKUNÇTUR. Kaburgalar arasındaki eti biftek bıçağıyla bile kesmek zordur. Etin kemikten kolayca ayrılması söz konusu değildir. Kemiğe sıkıca pişmişti. Onları kurt gibi kemirdim.
İkibir - ve ben de ikibir'deki domuz yağı parçalarından memnun değildim Ma.Me pandok... Burada bu hiç de düzgün değil, son patatesleri kaburgalardan ikibir'e aktarmayı başardım, böylece bu domuz yağlarını bir garnitürle çiğneyeceğim.
Filtrelenmemiş Sevansky Kellers, zengin bir tada sahip iyi bir çeşittir.
Jaeger filtrelenmemiş olanı daha az, daha keskin ve daha ilkel sevdi.
Böyle kaburgalar ve ikibir yok, teşekkürler, yakın zamanda ikinci bir ziyaret olmayacak.
Görünüşe göre, turisti gören çalışanlar menüdeki her pozisyona +% 10, ek olarak toplam tutara + 10 kat daha fazla katkıda bulunuyorlar.
Üç kişilik bira. Servis yaklaşık olarak aynıdır.