Müthiş personel, muhteşem rahat atmosfer, hızlı servis, fevkalade lezzetli yemekler, özellikle pişmiş alabalık, atıştırmalıklar, sim-sim birası, iç mekan en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş - her şey ziyaretçilerin rahatlığı için, kapalı alanlar var, ışıklı bir çeşme var, harika müzik
Arkadaşımı ziyarete geldim, akşam yemeği için burayı seçtiler. Yeterli sayıda koltuğa sahip oldukça geniş bir alan ( çeşmenin yanında ve bahçedeki masaların çok yetkin bölgesel bölünmesi ve kabinlerde ayrı masalar, hatta bir buluşma için bile olsa bir şirketle mahremiyete izin veren) Salı günü oradaydı ( 20. 09), doluluk oranı% 99'dur, meyve mevsiminde bahçenin bir kısmına ağaçların altına inmek tehlikelidir (gözümüzün önünde, meyveyi misafirin kafasından birkaç cm uzakta dövdü). Mutfakta yorum yok, Tacik mutfağı için standart yemek seti, bar menüsü yetersiz (anlıyorum, Masulmanya ülkesi burada alkole saygı duyulmuyor, ancak diğer mezheplerden çok sayıda turistiniz var, onlara odaklanmanız gerekiyor. Bu nedenle, alkolden kendileri için sadece Gürcü şarabı sipariş edebildiler (başka kimse yok). Diğer restoranlarda olduğu gibi Duşanbe'ye « alabalığın çarmıha gerilmesi« emredildi ( bu servisi sadece bu ülkede gördüm, çoğunlukla alabalık her yerde biftek şeklinde servis ediliyor), birkaç sıradan salata ve peynir sipariş edildi. Başka hiçbir şeyi gerçekten deneyemeden bayanlar odasına gittiler, geri döndüklerinde masadan her şeyin süpürüldüğünü gördüler, çantalarımızı bıraktığınız için teşekkür ederim. Şoktayım : nasıl , kim?! Yan masadaki konuklar geri çekildiğimizi gördüler ve çantaların geride kaldığını fark ettiler, bu yüzden uzaklara gittiler, bize bazı çocukların masamızın etrafını sardığını söylediler, çocuklar, anlaşılmaz kişilerin en saf saldırısının resmini ve masadan çalındığını gördükten sonra öfkeyle onları uzaklaştırdılar.
Restoranlarının içinde başka bir eyaletten gelen misafirlerle olan bu tür oyunlarla ilgilenmek için yönetici Anastasia'yı aradık, özür dilemek yerine masaya bırakılan eşyalardan veya sipariş edilen yemeklerden sorumlu olmadıklarını aldılar. Bu NE DEMEK?! Bu nasıl?! Bu sizin için gerçek mi, öyle mi?! Belki de işyerinizdeki aşçıya gitmem gerekirdi ve hemen ağzıma yemek yapsın diye?! Aksi takdirde yiyecekler nereye ve kime gideceği belli olmaz. Ve eğer hiçbir şeyden sorumlu değilseniz, neden oradasınız ....?! Çocuklar, benim için öfkenin sınırı yok. Üzgünüm, 0 yıldız koyamazsınız.
Ne, ne, ama Tacikistan'da yemek hazırlamak her zaman çok lezzetlidir. Sonuçta, fazla yersin. Evde böyle yeme. Et genellikle ayrı bir konudur. Herhangi bir formatta, kızartılmış, haşlanmış, mangal, kurutulmuş, tuzlanmış... ve bunların hepsi tabağıma soruluyor. Sıcak güneşin altında yetişen sebze ve bitkilerle yemeklerin kendine has bir tadı vardır. Bir öneri - her şey ölçülü ve her şey yoluna girecek