Yemekler lezzetli, porsiyonlar çok büyük. Güler yüzlü hizmet. Tek şey, müzik o kadar sakindi ki neredeyse uyuyakalmıştı. Dinlendirici bir akşam yemeği veya doyurucu bir öğle yemeği için uygundur. 2-3 kişi için güvenle bir yemek alınabilir. Üstte:makarna, salatalar, kızarmış tavuk. Kuru yaş bifteği etkilenmedi, normal et. Ama diğer her şey en üst seviyedeydi.
Muhteşem bir et restoranı, sipariş ettikleri tüm yemekler çok lezzetliydi, mutfağı zirvede, servis personeli çok özenli, genellikle Yakışıklı bir sommelier işini% 100 biliyor, Kurumu çok beğendim! Herkese bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim!!!
Carpacho'yu beğenmedim, Amerikan burgeri ve lokumu lezzetli.
Restoran müdürü belirsiz !!!!! ( Görünüşe göre yabancılar onun için öncelikli değil.....🫣), kibar garsonlar
Pahalı, lezzetli anlamına gelmez!!! Bu tam olarak bu restoranla ilgili! Fiyatlar Konyalta'nın sahilindeki çoğu restorana göre daha yüksektir, ancak Moskova'nın vasat et lokantalarıyla bile karşılaştırılamaz. Et sert ve lezzetsizdir. Sipariş edilen tüm yemekler arasında sadece karpaço fena değildi. Somon balığı kurudur, biftekler de kurudur ve çiğnenmez, tadı olmayan bir domatese gözyaşı dökmeden bakamazsınız (sezonda Türkiye'de nasıl bulmayı başardınız???) ve ekşi mozzarella peyniri, çocukların burgerlerinde pirzola da kurudur. Mümkün olan her şeyi kuruttukları sonucuna varıyorum. Sonuç çok lezzetli bir akşam değil…
Bir restoranı ziyaret etme duygularımı çelişkili olarak adlandırırdım ve yargılarda o kadar kategorik olmazdım, ancak zaman geçtikçe arkadaşlarım ve ben sıradan dolandırıcılığın kurbanı olduğumuz benim için o kadar açık hale geliyor. Bir restoranda şarap için “pazarlama fiyatı” nı duyan var mı? Akşamın sonunda fiyatlandırmaya bu kadar ilginç bir yaklaşım öğrendik. Mesele şu ki, restoranda Şarap Listesi yok. Kesinlikle. Fiyat belirtilmeden şarap sunuyorlar. Netlik sağlamak için şişeler «promosyon» gibi masaya konur. Ve sonra ... yöneticinin dediği gibi pazarlama fiyatı. Bu ne anlama geliyor? Ayrıntılı olarak açıklayamadı, ancak görünüşe göre müşterinin arabası ne kadar pahalı olursa şişenin fiyatı o kadar yüksek olur. 5.800 TL çektik. Bir şişe Suvla Grand Reserve Cabernet Sauvignon 2018 Türk şarabı için. Şarap fena değil. Araştırmamın gösterdiği gibi, Kanada'da 60 ABD doları (Kanada veya 40 ABD Doları), Hong Kong HK 588'de (bu bir yerde 70 ABD Doları), Türkiye'de genel olarak 500 TL'ye mal oluyor. Tüm ekranları incelemeye ekliyorum.Faturayı ödedikten sonra dayanamadım ve restoran çalışanlarına HER yerde şarabın fiyatı ile restoranlarındaki o şarabın fiyatı arasındaki garip tutarsızlığa işaret ettim. Ve sonra şarap için pazarlama fiyatı, Rus sahibi hakkında bir hikaye duyduk. Ve komik olan şey, çekimi benden aldıktan sonra, yönetici hemen diğerini çaldı, 2000 TL daha az ve «değişikliği» getirdi. Fotoğraflar ekli. Bu indirim bizi tatmin etmedi. Özet: Önce alkolün fiyatını sabitlemeyi zorunlu kıldığınızdan emin olun. Faturayı kontrol edin. Dikkatli olun ve afiyet olsun!
Müşterilere karşı iğrenç bir tutum. Tavsiye etmiyorum.
Dil engeli nedeniyle (umarım, daha çok parayla basit bir boşanma gibi görünse de) sipariş ettiğimiz tüm yemeklerle birlikte kuzu pirzolası getirdik. Yönetici yemeği getirir getirmez hemen sipariş vermediklerini söyledik, bunun için el salladı, yine de sipariş ettiğimizi söyledi ve gittik.
Yemeğe dokunmadık, faturayı getirene kadar masanın üzerindeydi. Doğal olarak, kaburgalar faturaya dahil edildiğinde öfkelendik ve İtalyan yönetici bu yemeği sipariş ettiğimiz konusunda ısrar etmeye başladı. Gerçek şu ki, garsondan kaburgaları sorduk ama sipariş vermedik.
Personelden hiç kimse Rusça konuşmadığı için bir yanlış anlaşılma olduğunu hemen açıkladık.
Sipariş etmediğimiz, yöneticinin bize baskı yapmaya, bağırmaya başladığı, polisi aradığı ve kesinlikle yanlış davrandığı yemeğin parasını ödemeyi reddettik. Her şey ingilizce bile konuşmayan polisin gelişiyle sona erdi ve «sevecen» yönetici, söylediklerimizi Türkçeye çevirmelerini istediğimiz restoran çalışanlarını yasakladı. Bütün olaydan sonra çaya 100 lira bıraktık ve bu İtalyan yönetici bu faturayı meydan okurcasına yırttı))
Bundan dolayı şoktayım, dürüst olmak gerekirse.
Bu tür yöneticiler boynuna sürülmeli, restoran müdürüne tavsiye edilmelidir. Eğer bu talihsiz 210 lirayı kaburgalar için bizden çıkarmaya çalışmasalardı, bir dahaki sefere daha fazlasını bırakırdık. Tam bir aptallık.
Lezzetli yemekler, ama ne yazık ki müdürü restoranın tüm izlenimini mahvetti.
Molto costoso per la qualità della carne che danno, e non sanno fare la cottura che tu richiedi.
Станислав Дюков
11. seviye şehir uzmanı
5 Kasım 2022
İncelemelerden komik, muhtemelen kaliteli et yiyebileceğiniz tek yer olduğunu yazmak için özel olarak giriş yaptım.
Sığır etinin kendisi mükemmeldir, tam istediğiniz gibi pişerler, ancak risottoyu başaramadılar, ama bu bir et restoranı))) bu arada, ızgaradaki balık kafasının çöplüğüdür.
Bifteğin servis edilmesi harika. Onu yandaki masada bize pişirdiler. Ama kocanın üzerine sıcak bir yağ sıçraması uçtuğunda, yönetici zamanı gelmişti- garson "Sorun değil, ellerime bakın!" ve birden fazla yanık gösterdi. Harika, ama kocamın aynı ellere ihtiyacı yok! Sıcak yemeğimi genellikle mutfağa sipariş etmeyi unuttular! Çocuk tavuk streslerinden ve patateslerden memnundu (ve ben akşam yemeğini bitirirken). Oraya kahvaltıya geldiklerinde (menüdeki açıklama güzeldir), kahvaltının saat 12: 00'den itibaren olduğu ortaya çıktı. Ciddi misiniz??
Genel olarak, evet, et lezzetli, servis muhteşem, ama artık değil.
Not: Masanın karşısında bizden 2 Rus kadın vardı, garson ve menajerle çatışmaları vardı. Bundan sonra faturayı çok uzun süre taşımadılar. Bu nedenle, hizmetten açıkça memnuniyetsizlik sadece bizde değil. Big Chefs'e gitsen iyi olur, orada servis daha iyi ve sabah kahvaltıları var...
Pathos pahalı restoran (2 liralık bir kutu buzlu çay, buzlu bir bardağa döküldüğünde 8'e yükselir).
Amerikan burgerini beğenmedim. Ateşin ve etin tadını bekliyordum. Ama aslında tatlı soğanlar ve bir çeşit yanlış turşu. Tadı daha çok tatlıya benziyor.
Mevsimlik bir meyve tabağı (aslında bir kürek) fena değil.
Porsiyonlar büyük. İki yemek ve bir içkiden neredeyse patlayacaktım. Öğle yemeği neredeyse 100 liraya mal oldu.