Aynı zamanda eski ve yeni Gagra'nın en iyi restoranı. Akşamları canlı müzik, genel olarak mükemmel müzik eşliğinde, Avrupa ve uygarlığın adacığı, yemekler çok pahalı, ancak oldukça uygun fiyatlı ve dünyevi yemekler var. Kalitesi yüksek. Chateaubriand harikaydı. Sarhoş armut (şarapta) muhteşemdir. Altın kulak ilahidir. Ama garsonların kötü performansından dolayı yıldızı eksi. Komşu Çayevindekinden çok daha yavaştılar. Ne anlayışlı ne de aceleci olanlar. Ayrıca avokado, domates ve taraktan yapılan tartarı kategorik olarak beğenmedim. Tamam, bu büyük bir tabak için çok küçüktü, bu yüzden fiyatı Chateaubriand'ınki gibi. 1300 neredeyse ve tamamen, pek hoş değil. Çok hayal kırıklığına uğradım ve açtım. Sadece sarhoş bir armut ve bir atış bulutu beni sakinleştirdi)
Çayevini değil, İtalyan restoranını ziyaret etmeye karar verdik. Abhazya için güzel bir iç mekan, temiz, yerel kafelere kıyasla fiyatlar yüksek olduğu için pek çok insan yok. Ancak genel olarak Soçi'de olduğu gibi daha pahalı değil. İçecekler için pahalı değiller, hesabımız 4700 civarındaydı, kesin olarak söylemeyeceğim, çünkü nakit ödeme (kart almıyorlar). Klasik, orta derecede ekşi ve tatlı limonata sipariş ettiler, dengeye göre her şey gözlemlendi. Sebze garnitürlü fileto mignon, et yumuşak, iyi somurtuyor, tuz ve karabiber yeterli, sebzeler doğrudan lezzetli, Demi glyass soslu küpler halinde kesilmiş. Et iyidir. Tavuklu sezar, iyi soslu (sarımsaklı mayonez değil) tavuk sulu ve yumuşaktır, soru sadece dekorasyon olarak balzamik kremadır. Erişteler doğrudan ev yapımı, zengin et suyu, tadı zengin, görünüşe göre ev yapımı erişteler, çocuklar dereotu yemiyorlar ama oradaydı, erişteleri mükemmel bir şekilde koydum, çocukları beslemek zorunda kaldım). Kuşkonmaz, fotoğraftaki kuşkonmaz gidecek, ancak açıkça donuyor, fazla pişmiş ve çok küçük. Patates grateni oldukça başarılıydı, patatesler gevrekleşmiyor, tamamen hazır, ince dilimlenmiş, çok fazla peynir, tuz ve baharat yeterli. Krutonlu çok lezzetli görülen camembert, peynir yumuşaktır, kabuğun üzerindeki asil küf ılımlı bir şekilde hissedilir, içindeki mükemmel doku, peynir muhteşemdir. Genel olarak, yeri ziyaret etmeye değer, zevk değil, ama iyi. Salonda şefin süitinde siyah bir çocuk yürüyor. Bence o eğlence için şeften daha fazlası.
Harika bir restoran. Muhtemelen Gagralarda en iyisi. Şef André en üst düzeyde yemek pişiriyor. Yemekler çok lezzetli, servis güzel ve hızlı. Ayrıca, şefin kendisi genellikle och salonunda bulunur ve yemeklerin sunumunu kontrol eder. Bu restoranda iki kez akşam yemeği yedik. Akşam yemeği açık büfe tarzında düzenlenmiştir. Her yemek diğerleriyle doğrulanır. Salatalardan tatlılara kadar. Her şey çok lezzetli ve sürekli yenileniyor. Akşamları, ucuz kafelerde olduğu gibi değil, tüm hoparlörlerin tam gücünde, hoş bir ses seviyesinde her zaman canlı müzik vardır. Bu kadar keyifli deneyimler için restorana teşekkür ederim.
Restoranda aynı komplekste yer alan aynı adı taşıyan otelin konukları da yemek yiyorlar. Sezon boyunca sabah ve akşam restoranda bu nedenle birçok insan olabilir. Orada oturmak istiyorsanız bunu dikkate almak gerekir.
Abaata'nın restoranı lezzetli ve rotovirüssüz! Restoranın şefi André Martin'dir (Nicolas Sarkozy, Mireille Mathieu, Philip Kirkorov için yemek pişiriyordu).
Eylül 2024'te Staraya Gagra'da sadece bu restoranda 2 hafta kalarak yemek yedik, bazen daha az acıklı olmayan diğer yerlere gittik. Ancak Abaat'ın restoranı Abhazya'nın en iyisi!
Burada ilk kez mantarları denemeye karar verdim. Burada rakipsiz ördek, tavuk ezmesi, tatlılar, mersin balığı ve şarlatandan şiş kebaplar ve çok daha fazlası var. 2 hafta içinde neredeyse tüm menüyü eşimle birlikte denedik.
Akşamları 19:00-20:00 saatleri arasında restoranda canlı müzik var: kadın vokalleri. Çok hoş bir seyirci, neredeyse hiç sinek uçmuyor, klima çalışıyor.
Gagra'daki Abaat'ın restoranında 36. doğum günümü kutluyordum ve tüm yemekler çok lezzetliydi!
Yalnızca nakit veya havale ile ödeme yapın.
Abaat Oteli'nin konukları kişi başı 600 rubleye açık büfe kahvaltıya, akşam yemeğine 1200 rubleye gelemez.
İyi bir restoran, uygun fiyatlarla iyi mutfak.
Ancak servis personeli ile ilgili sorunlar var! Rafik ile karşılaşırsanız, size mutfağı tercihlerinize uygun olarak tavsiye edecek, bir hikaye veya şaka anlatacak ve harika bir ruh hali içinde gideceksiniz! Ancak başka biriyle karşılaşırsanız, Abhazya'nın misafirperverliği hakkındaki tüm izlenimi bozma riskiyle karşı karşıya kalırsınız, örneğin kahvaltıda bana sütü ısıtmayı reddettiler (sadece kahve makinesinde buharla ısıttım), kahveyi ayrı ayrı satın alacaklarını söylediler, o zaman ısıtacağım ve resepsiyonist ısınmasını söylediğinde bile küstahça söylendi, bir kez ısındığımı söyledi - artık ısınmayacağım! Ve şimdi oturuyorum ve bütün gün ruh halimi mahvettiğim için olumsuz bir inceleme yazıyorum! Hizmet için hizmetler üzerinde çalışın, ben her zaman kültürel olarak soruyorum ve her zaman bahşiş bırakıyorum, ama kaba emre tahammül etmiyorum!!!
6 Eylül'de arkadaşlarımızla birlikteydik. Valeria'nın kız arkadaşına hizmet ediyordu. Mutfağı güzel, sahildeki birçok restorandan farklı. Servis mükemmel, Valeria tavsiye etti, yiyecek ve içeceklerden bahsetti, iletişimde hoş bir kız! Çok beğendim! Ayrıca ziyaret edip bu kurumu tanıdıklarınıza tavsiye edeceğiz. Abhazya için çok havalı bir kurum! Ve Avrupa düzeyinde mutfak ve servis! Şefe ve ekibine teşekkürler! Memnun olduk)
Abaata'nın restoranı karışık izlenimler bıraktı. Mutfak lezzetli yemekler sunsa ve atmosfer oldukça hoş olsa da, buradaki fiyatların oldukça yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca restorandaki hizmetin yavaş olduğu kanıtlandı ve bu da ziyaretçiler için biraz hayal kırıklığına neden olabilir. Genel olarak, "Abaata" özel bir gün veya özel bir akşam yemeği için iyi bir seçim olabilir, ancak ziyaret ederken bu dezavantajları göz önünde bulundurmaya değer.
Üst üste üçüncü yıl Abaatha Oteli'ni ziyaret ediyorum. Otelin en büyük avantajı, aynı ismin güzel restoranıdır. Restoran evrenseldir, sabahları Gagra'nın hem sakinleri hem de konukları için açık büfe hizmet vermektedir. Bu yıl nihayet kahvaltıda kahve kuyruklarıyla ilgili sorun çözüldü. Kahvaltının bitiminden sonra alakart servis başlar. Akşam yemeğinde 18:00-20:00 saatleri arasında açık büfe de yer aldı. Bu yıl restoranın içi daha iyiye dönüştü ve kapasitesi arttı. Salonun girişinde birçok cam bölme ve cam kapı belirdi. Bu yıl Abaatha Restoranında şef André Martin ortaya çıktı ve onun gelişiyle menü büyük ölçüde değişti. İmza tatlısı "Çilekli Crème brulée" yi denedim ve o (tatlı) lezzetlidir! Ancak diğer tüm tatlıları ateşe verildiği için. Tavsiye ederim. Kavrulmuş ton balığı, yeşil fasulye, sebze ve balzamik ile Niçoise salatasını çok beğendim. Parmesan peynirli "tian" sebzeli kuzu rafı da harikadır. Canlı müzik eşliğinde güzel bir akşam. Akşamları müzik eşliğinde hem müzisyen sayısı hem de müziğin ses kalitesi açısından da iyileşmiştir.
Haziran ayında büyük bir şirkettik, çok beğendim!!! Garsonlar cana yakın, özenli, yemeklerin güzel sunumu, sooooo büyük porsiyonlar ve eski kalenin atmosferi lezzete katkıda bulunuyor. Her şeyi beğendik♥️. Tekrar geleceğiz.
Можно вернуться в Абхазию только ради того, чтобы снова насладится вкусом кулинарного творчества Андре Мартина и его команды🙏🏻 целую неделю жили в отеле и наслаждались изысканной, невероятно вкусной кухней🙏🏻 очень уютная и стильная обстановка располагает к приятному общению☺️ имели честь общения с шеф поваром и , по совместительству директором ресторана, очень приятный и общительный☺️угощал нас своим творением в виде десерта🫶🏼 отдельно хочется выделить то, что дети ели с удовольствием все🙏🏻
Bu sadece bir zevk! Şimdi sırayla söyleyeceğim.
Pitsunda'dan geldik, evlilik yıldönümümüz oldu. Öyle oldu ki otelin konukları hala akşam yemeği yiyorlardı, hosteslere gittiler, nereye oturabileceğinizi öğrendiler, beğendiğiniz bir yer seçip oturmanızı söylediler. Yeri seçtiler, menüyü bize getirdiler, garson neredeyse hemen geldi, henüz seçmedikleri için biraz beklememizi istedik. Birkaç dakika sonra siparişi verdiler, garson siparişi kopyaladı, yemeklerin hangi sırayla servis edileceğini açıkladı (bu genellikle Abhazya için saçmalıktır). Şimdi mutfakta:
Her şeyi beğendim.
Karidesli salata, pişmiş camembert, somonlu bruschetta, (somon, sanki kendim tuzluymuşum gibi yumuşaktır) ,
horoz şarapta ve tabii ki eşsiz bir tatlı armuttur! Şef André birkaç kez konuklara gitti, iletişim kurdu, bu çok hoştu.
Bara göre - barmen işini çok iyi biliyor, pina colada olması gerektiği gibi, tatlılık açısından dengeliydi.
Garson uyarıcıydı ve bize mükemmel bir şekilde bakıyordu.
Abhazya'da ilk defa bu kadar lezzetliydim.
Ülkenizin prestijini böylesine lezzetli bir yemekle yükselttiğiniz için Abaatah restoranına teşekkür ederiz.
Abaata'nın Otelinde yer almaktadır. O küçük, tamamen, 45-50 koltuk var, bana en fazla görünüyordu. Lezzetli besleniyorlar! Kahvaltılar - her şey çok harika, taze, zehirlenmediler. Kahvaltıda tahıl kahvesi. Belki de onun yüzünden kahvaltılar yetişkinler için 500 rubleye mal oluyor. Çocuklar için 400. Biraz pahalı. Kahve makinesiyle ilgili sorunlar vardı. Bir gün sonra kırıldım. Umarım yönetim okur ve harekete geçer)
Yemek için - sabahları ihtiyacınız olan her şey vardı: krepler, peynirli kekler, sosisler, omlet. Ama soğuk. Garsona yemeğin neden soğuk olduğunu sordum. Sadece yulaf lapası sıcaktı. Isıtmayı açmayı unuttuklarını söyledim (peki, elektrik tasarrufu mu?). Yanımda açtım. Bununla işleri hallettiler. Sırada - yemekler güzel ve pahalı, modern. Portland firması. Hoşuma gitti. Kahvaltıda standart olan her şey salatalardı, yeşilim. bezelye, mısır, hatta az tuzlu salatalıklar, salata sosu, taze sebzeler, dilimlenmiş peynir ve şarküteri ürünleri, ekşi krema, süzülmüş tereyağı. ve zeytin, süzme peynir vb., ekmek, kurabiye, kahvaltılık gevrekler, meyve suyu, süt, çay, şeker - her şey oradaydı.
Sonra yemek için - öğle yemeğine 11 ile gelebilirsiniz (sadece kahvaltıyı kaçıranlar için). Ve en önemlisi, dilerseniz tüm yiyecekleri tek seferde hazırlayıp yanlarında toplayabilmenizdir. bulaşıkları. Bu siz aferin! Böylece sahilde veya yolculukta zamanı kaçırmamak için. Yemeklerin hepsi çok lezzetli. 5 puan. Fiyatlar Moskova bölgesindeki gibidir (ucuz değil). Ürün yelpazesi küçük ama ben bundan muzdarip değildim. Yemekler harika, bazı yemeklerin sunumunu biraz değiştirebilirsiniz. Şef süper. Bu yeri tavsiye ederim
Evet ve yağmurlu havalarda, kurumdaki çatının biraz sızmasına hazırlıklı olun. Uygun değil. Ama kaleden her şey yeniden yapıldı, özel bir atmosfer. Eski kalede (ama bundan zaten zevk aldım, atmosfer tamamen eski). 😉
Mutfak muhteşem. Dünya çapında popüler olan şef Andre Martin sadece yakışıklı! Tatlılarını parmaklarını yalayacaksın! Hizmet birinci sınıf, personel çok duyarlı.
Üçüncü yıldır bu restoranı bütün ailemizle ziyaret ediyoruz. Her şey yolundaydı. Bu sefer kocamla ana olandan sipariş ettiler: domatesli çıtır patlıcan salatası, beyaz şaraplı midye, kuzu yağı. Salata, çok iri doğranmış domates, çatala saplanamayan kauçuk patlıcan, dişlerde kum gibi kalan, ağzımda acı ve bir sürü küçük tohum bırakan büyük miktarda nişasta ile başlayacağım ... salata kaju fıstığıyla «süslenmişti". Salata yemedim, bir kenara bıraktım. Midye getirdiler ve salata «daha lezzetli» görünüyordu. Bol su ve kerevizde yeterince büyük bir kısım. Güçten 4-5 lastik, şekerli midye yenmişti ve kerevizlerin tadı (sanki kereviz suyunda pişirilmiş gibi) deniz ürünlerinin tüm notalarını kesmişti.. Kocasına bezelye püresinde et yemeği getirdiler. Servis etkileyici değil, bir parça et "peçeteye" gitti ... bütün akşam şef, konuklara lezzetli yemekler servis etmek yerine ziyaretçilerle birlikte fotoğraflandı ve fotoğraflandı! Üzgün olanlar gitti, bir daha bu kuruma geri dönmeyeceğiz. Dahası, arkadaşlarımız bizi defalarca aşçının değiştiği ve yemeklerin yemek ve servis seviyesinin gözle görülür şekilde düştüğü konusunda uyardılar.
Denize gelişini lezzetli bir öğle yemeğiyle kutlamaya karar verdik, bu restoranı seçtik ve bir anlığına pişman olmadık, siparişi çok çabuk getirdiler, porsiyonlar büyük, her şey çok lezzetli ve risotto ve makarna carbonara, çocuk uzun zamandır bu kadar lezzetli patates kızartması yemediğini söyledi) garson çok hoş ve gülümseyerek tüm soruları cevapladı ve seçime karar vermesine yardımcı oldu.
Tatile giderken bu popüler restoranı ziyaret ettik. Birçok güzel yere baktıktan sonra, günün mükemmel bitmesi için Abaat'ta akşam yemeği yemeye karar verdik. İlk bakışta her şey harikaydı, ancak sipariş edilen yemekleri getirmeye başlar başlamaz ruh hali düşmeye başladı.
Fransız soğan çorbası, bir tabağın ortasında bir soğan kavurması ve büyük bir parça yüzen yumuşamış ekmek ile tuzlu, kalın bir et suyudur... Genç adam sebze ve baharat ilaveleriyle pirinç sipariş etti...Köri dokunuşuyla bir dağ taze pirinç getirdiler, yemeği geri getirdiler, garsonlar yemeği neden iade ettiğimizi bile belirtmediler.
Ayrıca siparişte salatalar, mantarlı risotto ve çeşitli şaraplar vardı.
Akşam akşam yemek yedik ve sabah saat 2'den itibaren durmayan kusma ve beraberindeki tüm zehirlenme ve zehirlenme belirtileri başladı (denizde yıkanmadık, rotavirüs sudan hariç tutuldu).
Akşam yemeğinin sonucu, düşmanım için bile olmak istemediğim Gagra şehrinin hastanesi, 3.000 ruble için bir damlalık ve odada ateş ve mide bulantısıyla dinlenmenin son günü tamamen mahvoldu. Pastanın üzerindeki krema, kaldığım son gün, sahilde, bir şişe şarabın altında, gün batımının ışınlarında evlilik teklif etmem gerektiğiydi. Sonunda birkaç gün sonra memleketime döndüğümde teklifi aldım, ancak restoran, Gagralar ve Abhazya izlenimi tamamen ve geri dönülmez bir şekilde bozuldu.
İçtenlikle bu kuruma karşı tavsiyede bulunmuyorum ve uyarıyorum, at fiyat etiketi kesinlikle haklı değil.
Bunca gün sahilden mısır, pazardaki şişlerin üzerinde midye ve her türlü yerel fast food yerken böylesine pahalı, popüler bir restoranda nasıl zehirlenebileceğinizi hala merak ediyoruz...
Tek ve belki de son artı, harika bir sese ve caz ve ruh tarzında şık bir müzik repertuarına sahip şarkıcı Eugenia'nın büyük bir zevkle dinlediği.
Güzel, samimi bir restoran.
Muhteşem mutfak.
Güzel iç mekan.
Sosyal, kibar garsonlar. Aylaj (mamalyga) ve akud'un (fasulye) nasıl düzgün bir şekilde yenileceğini anlattılar. Bu otelde yaşadıklarından beri her gün orada yemek yediler.
Rus misafirperverliğinden bıkmış, Gagra'nın en iyi otellerinden birine yerleşerek güneşli Abhazya'ya geldik, şehirdeki son restoranı değil, kendimizi en iyilerden biri olarak konumlandıran Abaata'yı ziyaret etmeye karar verdik. Burada akşam yemeğini fena yemedik, yemek dışında pek bir şey getirmedik ama lezzetliydi, bu yüzden memnun kaldık.
Ama işte akşam yemekleri, bizi şoka soktu.
Kabaca konuşursak, hiçbir şekilde bizimle tanışmadık, kirli olan boş masaya kendimiz geçtik, bulaşıklar vb.
Oturduk, personelin gelip tenezzül etmesini bekledik, bekledik, şef geldi, neden bu kadar üzgün olduğumuzu öğrenmek için memnuniyetsizliğimizi gösterdik. 10 dakika sonra nihayet menüyü bize getirdiler ve masadan çıkardılar, ancak garsonun yüzüyle, bu arada, garson Alina, onun hakkındaki bugünkü hikayem bunu yapmaya zorlanmış gibi görünmediği açıktı.
Alina bize indi, siparişi kabul etti, önce kozmopolit iki kokteyl ve ana bileşeni rom olan çilekli Daiquiri sipariş ettiler.
N-bir süre sonra, uzun zamandır beklediğimiz içecekleri aldık, ancak bu nektarı içtikten sonra ucuz alkol notaları hissettiğimizde hayal kırıklığımız neydi. Hemen içeceklerin değiştirilmesini istedik, çünkü böyle bir içki içmek istemedik.
Bize yeni içecekler getirdiler, ancak birkaç dakika sonra tanıdık Alina sohbetimize yarıda keserek, «beğenmedik» ifadesiyle yemeği reddetmenin canını sıkmadığını, çünkü içecekleri tattıklarını ve özgünlüklerine ikna olduklarını ve onları çekten çıkaramayacağını söyledi. Tamam, ödemeyi yapacağız dedik, bundan sonra nazal garson açıkça emekli oldu.
Hikayeyi alkolle bitireceğim, bir süre sonra Alina yeni kokteylleri nasıl aldığımızı sormaya karar verdi, ama aynı zamanda küstah tavrıyla.
Yemekler hakkında konuşacak hiçbir şey yok, hindim katlanılabilir bir hindiydi. Ama arkadaşım fikrimi paylaşmadı. Deniz kokteyli ile makarnasına, başka bir deyişle buna diyeceğiz, yapmak için en iyisini bıraktım. Tarakları kabuktan çıkaramazsınız, ancak karidesler, kesilmemiş, bütün, küçük parmağımın tırnağına benziyordu.
Genel olarak, Avrupa mutfağının bu kadar yaygın bir restoranı bize ilham vermedi. Fiyatlar çok yüksek ve bu tür kurumlara geldiğimizde, en azından bodrumdaki şov seviyesinde olan, her kuruşa boğazınızı yiyeceğiniz bir hizmet almak istiyorum. Bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye etmiyorum, insanların baskı altında kalmanızı istediği yerel kafelere gitmek daha iyidir. Tabii ki makarnanın fotoğrafını ve çeki ekliyorum
Güzel bir yer. Her zaman buraya Sukhum'a giderken uğrar. Lezzetli, garsonlar havalı, kime hitap ederseniz edin, yine de yardım edecekler ve size ne gerektiğini söyleyecekler ya da getirecekler. İçeride de her şey güzel ve dışarıda. Devam et, havalı
Rahat salon. Yeterli masa var. Erken gelmeye çalıştım.
Mutfak lezzetli. Kahvaltıda iki çeşit yulaf lapası, yumurta ve omlet, yumuşak peynirli kekler için.
Her zevke ve yaşa uygun menü. Meyveler, sebzeler.
İki yıl önce kahvaltılar için 500 ruble ödüyorlardı. Bu yıl 100 ruble daha fazla.
Çalışanlar arılar gibi hemen boş bulaşıkları aldılar.
Abaat'ın restoranını ziyaret ettik, harika, tatlı, güzel bir kızla tanıştık Natalia️️ bizi menüye tanıttıвкус lezzetli akşam yemekleri yediler, aferin çocuklar, mutfak en üst seviyede
Restoran aynı adı taşıyan otelde yer almaktadır. Akşam özgürdü, kayıt olmadan bizi hapse attılar. Yiyecek ve içeceklerden şikayet yok. Muhtemelen kafa karıştıran tek şey, otelin açık büfesinin aynı restoranda olması ve otelden akşam yemeği için turistler geldiğinde restoranda olma hissinin bozulmasıydı. Yemek odasının atmosferi ortaya çıkıyor, ancak belki bu birine müdahale etmiyor, ya başka bir zamanda gelin ya da sokakta masalar seçebilirsiniz. 19 yaşından sonra canlı müzik vardı, kız güzelce şarkı söylüyordu.
Doğum gününde iltifat yok, bu bir eksi değil, sadece bir gerçek.
Çok lezzetli chacha.
Lezzetli!💯 Şefe sanat için teşekkür ederiz! 💯Şef konuklara salona gider, iletişim kurar! приятноеKeyifli hizmetiniz için personele teşekkür ederiz! Burada muhteşem bir vokalist var! 👍
En sevdiğim restoran ve çayevi!
Her şey çok lezzetli, hızlı servis!
4 yıldır ziyaret ediyoruz, asla hayal kırıklığına uğramadık
Sınırı geçiyoruz ve hemen kahvaltı için buraya geliyoruz - bu zaten bir gelenek
Etrafta harika doğa, muhteşem yerler, yakınlarda bir tapınak, çok samimi bir yer var
Yemek ve servis yüksek, ancak fiyatlar vahşi, Moskova restoranlarında olduğu gibi Abhazya restoranlarına karşılık gelmiyor ve mütevazı, tek bir yemek, meyve suyu, bir bardak ucuz şarap sipariş etseniz bile Rus tatil beldelerinden daha pahalı görünüyor, Eylül 2024 dönemi için fiyat iki kişilik 5-6 bin rubleye kolayca geçiyor. Büyük olasılıkla bir daha Abhazya'ya gitmeyeceğiz, en azından önümüzdeki yıllarda yurtdışındaki sıcak seyahatleri takip edeceğiz.
6 Eylül 2024'teydik, Valeria'ya hizmet ediyordu, hem yiyecek hem de hizmetten çok memnun kaldık. Mümkünse tekrar uğrarız. Her şey çok lezzetli, teşekkürler!
Rahat restoran, Avrupa mutfağı ! Doğrudan sooooo lezzetli, lezzetlerin enfes kombinasyonu! Dondurmalı Armut tatlısı eşsizdir! Hiç böyle bir şey denemedim! Akşamları canlı müzik ! Kesinlikle tavsiye ederim!
Güzel restoran, şarkıcının performansına geldik, güzeldi. Yemek güzel, midye ile beyaz şarapla hayal kırıklığına uğradım -peki, çok basit. Onarımlar mükemmel!
Güzel kurum! Her gün., çeşitli sanatçıların canlı performansı. Bizim ❤️ favorimiz Donetsk'ten garson Marina çok havalı! Sağlam bir dört kişilik restoranda yemek! Atmosfer harika, eski Gagra'da dinlenenlere tavsiyem. Sadece bir gün nazik garsonumuzun olmadığı ve 20 dakika boyunca bize yaklaşmayan kimsenin Gagripsh'e gitmek zorunda kalmadığı için dörde bahse girerim.
Güzel restoran! Çok lezzetli yemekler! Çabuk pişiyorlar! Her şeyi zevk ve iştahla yedik! Sezar salatası veya kıvrımlar denemenizi tavsiye ederim! Garsonlar çok hoş ve yardımseverler! Canlı müzikle atmosfer harika!
Birlik banyodaki gibi çok sıcak ve havasız. Akrabaya bir klima sistemi kurmak veya girişte en azından fanlar vermek için bir dilek var!
Izgarada yeterli yemek yok, eminim Abaat'ta çok lezzetli bir kebap olurdu!
Lezzetli, güzel, mükemmel iç mekan. Güzel menü, seçilecek çok şey var. Mükemmel personel. Her şeyi beğendim.
Orijinalini göster · Русский
Николай
11. seviye şehir uzmanı
19 Ekim
Güzel bir Avrupa restoranı, yemek pişirmek çok lezzetli, atmosfer harika.Hem restoranda hem de sokakta çardakta oturmak mümkündür.Akşamları canlı müzik var, garsonlar cana yakın, dene.Günde üç öğün yemek yiyerek Abaatha otelinde dinlendik.Sabah ve akşam açık büfe, öğle yemeğinde alakart yemekler, sadece muhteşem!!! 5+++ tavsiye ederim
Servis 0'da. Şu anda restoranda oturuyoruz ve 20 dakikadan fazla kimse uymuyor, siparişi kabul etmiyoruz. Salonda 3 masa dolu! Çoğu özgür!!! Sadece tamamen görmezden gelmek. Salondaki ziyaretçilerden daha fazla garson var. 21.07.24. Yazma zamanı 22:27.
Geçen yıl buradaydım ve her şeyi beğendim. Bu yıl sadece tam bir başarısızlık. Bu kurumun kendisini restoran olarak adlandırdığını vurgulamak istiyorum! Fiyatlar Moskova'dır (kendim Moskova'da yaşıyorum ve ne dediğimi biliyorum). Derin il düzeyinde hizmet! Garsonlar hoşnutsuz yüzlerle yürüyorlar. Biliyorsunuz canlarım, kendinize bir restoran diyorsanız ve menüye yüksek fiyatlar koyuyorsanız, o zaman her bakımdan eşleşmeniz gerekir! Rus turistler, işletmenizin yaşadığı pahasına parayla seyahat ediyorlar. Bize karşı vicdan ve saygıya sahip olun ve personelinize nasıl çalışılacağını ve müşteri odaklılığın ne olduğunu öğretin.
Gagra'nın en iyi restoranlarından biri. Menü Avrupalıdır, lezzetli hazırlanır, 5 kişilik servis yapılır, akşamları canlı müzik yapılır. Ziyarete tavsiye ederim
Tam olarak dinlenmek için en az 5 kez Abaat'taydık. Avludaymış gibi ilginç bir iç mekanı beğendim ama aynı zamanda odada çok fazla yeşillik ve taş var.
Yemekler çok lezzetli, porsiyonların büyük olduğunu söyleyemem. Yanlarında sıcak bir salata aldığımızda, porsiyon salondakinden önemli ölçüde daha küçüktü. Yemeklerin kalitesi ve tadı hakkında neredeyse hiç şikayet yok, her şey çok lezzetli! Alışılmadık servis ve tada sahip cheesecake'den çok memnun kaldım! Onun için iki kez geldik! Ama "elmalı" turta hayal kırıklığına uğrattı çünkü kuru üzümlü turta vardı))
Bir defaya mahsus servis. Bazen çabuk yaklaşırlar, bazen garsonların yaklaşmaya tenezzül etmesi için çok uzun süre beklemeniz gerekir. Dahası, menüyü getirmeleri ve onlardan bir fatura istemek, bulaşıkları taşımak için gelmeleri için uzun bir bekleyiş var. Yemeklerin kendileri zamanında çıkarılır. Eksi yıldız sadece uzun bir hizmet için.
Restoranı beğendim!
Birkaç kez restorana gittim. Uzun bekleme süreleri, az sayıda insan varsa menüler 10 dakika sonra getirilecektir. Siparişi ancak garsonu ararsan kabul edecekler, aksi takdirde seni unutabilirler. Garsonların kendileri gelene kadar beklemeye değmez - aksi takdirde yaklaşık bir saat içinde yersiniz.
Restoran güzel ve akşamları canlı müzik var.Garsonlar kibar, temizdir.
Yemekler lezzetli, ürünler taze. Aşçılar çok iyi pişiriyorlar. . Fiyatlar Abhazya ortalamasının üzerinde.
Yemenin korkutucu olmadığı tek yer temiz, lezzetli, şıktır. Şef harika, misafirlerle iletişim kuruyor.
Orijinalini göster · Русский
Kate
7. seviye şehir uzmanı
9 Kasım
Yeri çok beğendim, yürekten, ama yine de dört:
1. Dondurma buz parçalarıyla doluydu
2. Bir kez püre kurutulmuştu (bir gün önce yumuşak ve tazeydi)
3. Bir ördek ya da kaz hatırlamıyorum, çiğnemediğiniz çok miktarda yağ vardı (fotoğrafta görebilirsiniz)
4. Müziğin sesini kısardım
Yakındaki diğer restoranlarla karşılaştırıldığında, bu sadece süper! En azından size yaklaşacaklar, merhaba diyecekler ... ve yiyeceksiniz))
Ziyaretlerimden biri her şey mükemmel ve çok lezzetliydi, ama ne yazık ki her zaman böyle değildi. Tütün tavuğu, hindi, ızgara sebzeler, fondan (dondurmayı saymazsak) çok lezzetliydi)) yer rahat, aydınlatma da hoş, normlara hizmet ediyor (bazen kızların dikildiğini görebilirsiniz, anlayabilirsiniz), genel olarak günün ne kadar şanslı olacağına gerek yok. Ama yine de, eğer hala Abhazya'daysam, kesinlikle tekrar geleceğim ya da otelde kalacağım))
Lezzetli ve çeşitli bir menü, neredeyse her gün yediler.
Fiyatlar restoran seviyesindedir...
Çok doyurucu bir yemek olan kirimit'i (adı böyle görünüyor) denemenizi tavsiye ederim: sebzeler, et, peynir ve her şey hamurun altında pişirilir
Orijinalini göster · Русский
3
С
Сиваш
6. seviye şehir uzmanı
1 Temmuz
Hoş iç mekan, rahat. Mutfak: Ördek bacağını konfit içinde beğendim, taraklar oldukça yumuşak - lezzetli. Kuzu yağı çok büyük bir eksi: tuzludur, servis yaparken et, garsonun uyarmadığı sicim ile uyluğa bağlanır. İlk defa böyle bir sahayla karşılaştım. Çıtır patlıcan- çıtır çıtır sadece menüye yazılmıştır, derin yemeklerde servis daha da kötüleşmiştir: salata değil, patlıcanlı sote edin. Desserty'ler: fondan ve cannoli- şikayet etmeden. Ev yapımı limonata: Daha kötüsünü hiçbir yerde denemediler…
Lezzetli yemekler, iyi hizmet, özenli garsonlar.
Kahvaltıda krepler ve en yumuşak şekerli çörekler kalbimizi fethetti. Diğer her şey de çok lezzetli olmasına rağmen ... (yumurtalardan, tahıllardan yapılan yemekler ... meyveler her zaman yatıyordu- karpuz ve kavun).
Öğle ve akşam yemeklerinde elbette makarna, et, basmati pirinci, salatalar, ev yapımı erişteli tavuk çorbası...❤️
Tatilimizi lezzetli yemeklerle desteklediğiniz için teşekkür ederiz! Kesinlikle daha fazlası için geri döneceğiz!
Restoranda sadece kahvaltıda, açık büfedeydim.
İyi yemek seçimi. Doyurucu, doyurucu bir kahvaltı için her şey var.
Hem salonda hem de açık havada temizlik, rahatlık.
Girişte nakit veya havale ile ödeme yapın.
Herhangi bir yorum veya şikayet yok. kelimeden tamamen.
Asıl şey lezzetli, rahat ve her zaman hoş geldiniz) Bu, Abaat'ın otel ve restoranının kartvizitidir
Nisan 2024'teydik, geçidimizdeydik, sadece öğle yemeğine uğradık, ne yazık ki mutfağı övemedim, sevmedim, pancar çorbası - çok fazla sirke, ekşiydi, patatesler büyük parçalar halinde kesildi (her biri yarım patates), pancar, diğer sebzeler gibi yeterli değil ve 2 küçük et parçası, khinkali'yi de beğenmediler, çok fazla et hamuru yoktu. Kızılcık kompostosu - lezzetli! Bu arada menüde pek çok pozisyon yoktu. Fiyatlar yüksek, Moskova'da iyi bir restoranda daha ucuza yemek yiyebilirsiniz. İç mekan, ortaçağ kadar ilginç - bunlar odadaki salonlar, biz dışarıdaydık - döşemeyi değiştirmek mümkün olabilirdi. Tuvalette mandal çalışmıyordu. Bize hizmet eden garsona özel teşekkür ederim, özenli, olumlu ve yönetici.
Klaaass !!!!!!!! Sadece tüm turistlere tavsiye ediyoruz! Hemen Gagra'nın girişinde ( Soçi'den geliyorsa) sağ tarafta. Fiyat, tüm övgülerin üzerinde kalitedir. Çok lezzetli . Garsonluk kızlarına hızlı ve kibarca hizmet veriyorlar. Wi-fi harika . Sabahtan 11.30'a kadar açık büfe - kişi başı 500 ruble, peki, yiyecek ve tatlıların gerçekçi olmayan çeşitliliği ve miktarı! Aferin size başarılar dilerim!
Bu mekanın atmosferi çok sıcak ve hoş. Restoranda harika personel çalışıyor: güler yüzlü, yardımsever ve en önemlisi yetkin çalışanlar. Aralarından seçim yapabileceğiniz, kendilerini çok haklı çıkaran yazarın yemekleri var! Kesinlikle bu yere dikkat etmeye değer