Очень часто отмечаем дни рождения. Очень вкусно всё и салаты и горячее, если хотите посидеть в спокойном месте и вкусно поесть, рекомендую. Особое спасибо девочке официантке, молоденькая и улыбчивая девушка, знающаяя свою работу.
Bu restoran hakkında pek olumlu yorum duymadım. Uzun süre toplandık ama yine de ziyaret ettik.
1. İlk defa armut ve karidesli salata, kuskuslu kuzu eti, alkollü kokteyl (aperol) sipariş edildi. Dolu bir salon vardı, yemekler için bekleme süresi yeterliydi, yemekler lezzetli, özellikle sıcaktı. Deneyimler gerçekten hoş.
2. Büyük bir zevkle, ikinci kez kuruma döndüler, ancak iş öğle yemeği için. Üzüldük. Porsiyonlar menüde belirtilen gram miktarına karşılık gelmiyor, karışık salata her yere, ürünlerin onunla birleştirilmediği yemeklere bile »itiliyor". Füme somonlu brokoli püresi çorbasını aldım (bence) - tam bir korku. Bu yemeğin rengi doğal değil, aroması garip, şüpheli beyaz lekelerle kıvamı. İster toz çorba olsun, ister hiç brokoliden değil, örneğin ıspanaktan olsun. Bu yemeği yemedim, ki bu benim için nadirdir. Genellikle öğle yemeği için çok açtır ve prensipte yine de seçici değildir. Ama burada- fiyasko (
Peynir altında pike levrek, başarısız, gramaj% 100 karşılanmıyor, lezzetli değil.
Genel olarak: Öğle yemeğinde birkaç kez daha vardı, iş yemeği maalesef başarısız oldu.
3. Bir süre sonra restoranı misafir olarak ziyaret ettim, doğum gününü dar bir şirkette kutladılar (3 kişi). Akşam, Cuma. Masa önceden rezerve edildi. Aslında sipariş verildi: sezar, peynir çubukları, peynir tabağı, beyaz şarap. Salonda 2 masa doluydu. Aynı zamanda salatalar çok uzun süre bekledi.
Getirdikleri gibi, en hafif tabirle şaşırdık. Sezar, karışık salataya dayanıyordu. Bazı yaprakların tabaktan çatalla çıkarılması gerekiyordu, çürümüşlerdi. Salatadan sadece karidesler lezzetliydi. Peynir tabağı da benzer bir sürprize neden oldu. Tabak büyük, az peynir var, peynir türleri arasındaki boşluklar karışık salatayla dolduruldu. Görünüşe göre bu kurumun şefi bu bitkiyi çok seviyor. O akşam ilk defa bu çeşitte ot gördüm.
Sipariş edilen atıştırmalıklar ortak tabaklarda servis edildi. Aynı zamanda garson masaya kişisel tabaklar sunmadı. Şaşkınlık öfkeye dönüştü.
Şarap için buz yoktu. Buz kovası hakkında - sessizim. Tek bir soru sorduk: "Bu kesinlikle bir restoran mı?».
Garsona periyodik olarak bu tür bir hizmete dahil edilmesi gereken şeyleri sormak zorunda kaldım. (Bulaşıkların ilk kursundan sonra alındıktan sonra cihazları getirin, buza ve kişisel tabaklara ihtiyacınız olduğunu hatırlatın, vb.)
4. Ayrıca salondaki temizliğe de dikkat etmek istiyorum. Maalesef salon çok kirli. Duvarlar sıçramalı ve lekeli. Kanepeler kirli, lambalar tozlu. Köşe masasında oturuyorduk. Restoranın sevgili yönetim kadrosu, buna çok dikkat edin. Soru özellikle varsa yöneticiyle ilgilidir. Onu hiçbir ziyarette görmedik.
5. Doğum gününden sonra tekrar restorana geldim. Onun izlenimini değiştirmek çok istedim ama ne yazık ki mucize olmadı. Carbonara sipariş ettim. Sadece dehşet verici. Makarna (tam olarak makarna) çok ince kremada yüzüyordu. Gerçekten de görünüşte lezzetli ve garip değildi.
Belki başka bir aşçı çalışırken vardiyaya giriyordum ya da şansım yaver gitmedi?) her zaman en iyisine inanmak istersiniz …
Sonuç olarak: 5 ziyaretten 1'i başarılıdır.
Yönetimin, personeli restoranda çalışmanın görgü kuralları ve kuralları konusunda eğitmesi gerekiyor. Personel devri, bu mesleğe (garson) karşılık gelen mesleki becerilerin olmaması için bir bahane değildir. En azından onlara hizmet ve görgü kurallarını öğretin. Özellikle iş öğle yemeğinde yemeklerin kalitesini ve ağırlığını kontrol edin, içinde karışık salata bulunan bazı yemeklerin bileşimini gözden geçirdiğinizden emin olun (her yerde bulunmaz).
Size lezzetli yemekler için gelmek istiyorum!
Если вы хотите получить гастрономический оргазм, то вам сюда! Изысканная кухня, приятная атмосфера, радует, что другие столы не видно, т.е. другие посетители не отвлекают. Приятный персонал! Бронируйте стол заранее!