Burada yeterince uzun süredir çalışıyorum ve kantinde sıcak yemeklerin soğuk olduğunu güvenle söyleyebilirim (
Hamurdaki pizzalar, sosislerin sineklerle örtülecek hiçbir şeyi yoktur ve çoğu zaman çiğ hamurla suç ortaklarının% 98'inde bu en üzücü olanıdır
Arforgafia'm kötü)))
Aniden biri bu incelemeye bakmaya karar verdiyse, buna ihtiyacınız olmamasına rağmen.
Şakalarınızla öğrenmek.
1.Başlangıçta öğrenmekten bahsedeceğim:
Neyin kötü olduğunu söylemeyecek ve neyin iyi olduğunu söylemeyecekti, hepsi öğretmene bağlı (Posyutina top)
2. Özel. eğitim:
Kaynakçıya giriyordum ve iyi bir usta olduğum için şanslıydım, bizi haklı olarak pişirmeye ve pişirmeye zorladı. O zordu ama ben pratikte iken fabrikadaki bazı erkeklerden daha iyi pişiriyordum. Ancak başka bir kursta, tüm öğretmenlerin atölyede uyuduğu ve neredeyse hiç yemek pişirmediği başka bir usta vardı.
3.Genel şakalar
Bunu kim yapacak olursa olsun, bu ortalamanın altında ortalama baloya sahip insanlardır, bu nedenle insanlar size dokunmayacaklarına ve saçmalıklarla uğraşacak ve 3-5 alacakmış gibi davranırlar.
Bu üniversiteden tanıdığım pek çok insan gibi benim de böyle düşüncelerim vardı. Ancak bu eğitim kurumundaki kurallar beklediğimizden daha fazla inşa edildi; görünüm, bale (her zaman), günlük (okul, 3. yılda bile) ve eğer yapmazsan, o zaman ebeveynlerle iletişime geçerler.
Genel sonuç:
Eğitim kurumu ancak onun şakalarına nasıl katlanacağını biliyorsanız ve orada kendiniz bir şeyler öğrenmek istiyorsanız iyidir.