Картофель, обжаренный до золотистой корочки, хрустящий снаружи и мягкий внутри. Является популярным гарниром или закуской, которая отлично сочетается с различными соусами, соус на выбор
Trenden bir saat önce arkadaşlarıyla yemek almaya geldiler. Mekan 11'de açılıyor ama beş dakika bekledikten sonra bile kimse bize açılmadı. Sadece kapıyı çalarak içeri girmeyi başardık. Çalışanların hoşnutsuz yüzlerinden bizi görmekten memnun olmadıkları açıktı. Personel, ziyaretçilere dikkat etmeden tüm kuruluşa küfür etmekten çekinmiyor. Shawarma kreplerinden bahsetmiyorum bile, bir kapuçinoyu 20 dakika pişirdiler. Paralel olarak pişirdiği kız, önceki vardiyaya kızarak telefonda konuşuyordu ve görünüşe göre önceki vardiyanın aşçısı geldiğinde, siparişi hazırlamak yerine, tüm güvenceler için ona kızmıştı. Sonuç olarak, 40 dakika bekledik ve bu nedenle neredeyse geç kaldık, iki gözleme beklemedik. Kuruluş kötü olmadığı için harekete geçmenizi rica ediyorum ama personel iğrenç.
Krep aldım, çocuklar da beğendiler.... Her şeyi çabucak pişirdiler. Hemen görebiliyorum, profesyoneller......Personel Karina ve Anastasiyaçok yardımsever ve misafirperverdir... tanrı sağlık versin ve bu kadar iyi insanlardan daha fazlası var)))))
Noktanın sahibine hitap etmek, personelin dinlenmesine veya adrenaline izin vermek, yorgun ve kaba yürümek, yaşayan her şeye karşı nefretle dolu bir bakışla.
İki Belarus shawarma aldılar, salonda 2 kişi vardı, 40 dakika shawarma hazırladılar ve bir tane yapmayı unuttular, ek olarak 15 tane daha beklemek zorunda kaldım!
Shawarma hardal / köri ile o kadar doldurulur ki sosdan başka bir şey hissetmezsiniz. Ziyaretçilere burayı atlamalarını şiddetle tavsiye ederim.