İç mekan güzel. Ama çok fazla yorum var. Öncelikle ailemizle birlikte hafta sonu saat 11.50'de kahvaltıya geldik ve garson bize «sipariş için 10 dakika daha var» cevabımıza «12'ye kadar kahvaltılar» dedi garson, «aşçılar artık yemek yapmayacaklar» dedi. Tüm değerli kuruluşlarda kahvaltı zamanı, aşçıların yemek pişirdiği zaman değil, sipariş verme zamanıdır. Balıklı yemekler ve tazeliği sorgulanıyor mu? Bir yemek 1/4 oranında yenildi. Garson aptalca baktı ve «ah, evet, mm" dedi ve yemeği çekten çıkarmadı! Soruma, "Neden bozuk ürünü reddediyorum ve siz onu» bana cevap verdiler «çekinden çıkarmıyorsunuz oh. Hee-hee. Bugün yönetici yok, bu yüzden temizleyemeyiz." Ve son saman, garsonun çayı suyla seyreltmeyi teklif etmesiydi ve bu bir kabustu. Konsantre çayın yarısı tatsız bir su birikintisine dönüştü. Çok acıklı, çok güzel salonlar ve servis ve yemekler korkunç.
Tanıdıklar bu restoranı tek bir sesle azarlıyorlardı, ancak 5 kişi şanslıydı: mutfakta bir şef çalışıyordu, bu yüzden tüm yemekler lezzetli ve güzel bir şekilde sunuluyordu. Ancak yemeğin kalitesi restorandan ziyade kafe seviyesindedir. Doğru, fiyatlar düşük.