Yiyecekleri, büyük porsiyonları çok beğendim ve her şey çok lezzetli.
İyi hizmet, güler yüzlü personel, lamba atmosferi. Şöminenin yanında rahat bir yere koyduk, mini şarap tadımı yaptılar. Restorana en girişten özen gösterdik ve hizmetin sonuna kadar dikkatimizi çekmediler, şarapları, nasıl yapıldığı, nasıl düzgün bir şekilde saklanacağı vb. Hakkında çok ilginç şeyler anlattılar. Ayrıca her yemeğe ve konuğa ayrıntılı olarak dikkat edildi. İlginç ve lezzetli.
Her şeyi beğendim, tavsiye ederim
Pahalı ve eğlenceli değil. Sadece iç mekan ve hatta o zaman bile amatöre dikkat edilmeyi hak ediyor. Her şey Avrupalılar için. Gürcü yemeği yok. Şarabın maliyeti 3'te (üçe!) diğer kuruluşlardan daha yüksektir. Tavsiye etmiyorum.
Pahalı ve turistler için tasarlandı ve Rusça konuşan turistlere karşı tutum daha da kötüydü. Şarap ortalamadır, fiyatı tam olarak iki kat fazladır. Menü kısa, yemeklerin tanımı yok. Hizmet ortalamanın altında, sipariş vermek ve çeki ödemek için kendiniz bir garson aramanız gerekiyor. Gülümsemeden iletişim kurmak ve hoş karşılanmaz. İnternetteki yorumları okuduk ve şarap tadımı yapmaları istendi. 1 kişiden 40 gel için bize aynı bardağa 4 çeşit şarap döktüler ve kısaca hangi üzüm çeşidinden yapıldığını açıkladılar. Bunun gerçek şarap tadımı ve aşinalık süreciyle hiçbir ilgisi yoktur. Bu kurumu kategorik olarak tavsiye etmiyorum
Güzel bir yer. Yemekler delicesine lezzetli. Kendi üretimimdeki şarap- Kuru kırmızı Saperavi'yi tavsiye ederim. Hizmet zirvede! Batum'u ziyaret ettikten sonra Signaghi'ye geldikten sonra gerçek Gürcistan'ın nerede olduğunu anlıyorsunuz.
Ah))) lezzetli pahalı)))) aslında sadece kuzu pahalıydı) diğer tüm yemekler norm gibi görünüyor. Kendi üzüm bağlarından çok çeşitli şaraplar. Sinyalleri ziyaret ederken yemenizi tavsiye ederim)