Yer atmosferik. Ama amatöre hemen uyarıyorum)) yemekler lezzetli, taze (söylemeye gerek yok), garsonlar düşünceli, kibar, sempatik, havalı. Sadece yerine getirmek için değil, ruhlarıyla yaklaşmaya çalışıyorlar. Soğdiana'nın biraz uzak olmasına rağmen, insanlar buraya oldukça aktif, burada her zaman canlı bir şekilde geliyorlar. Kabinler var - "fıçılar", karaoke alanı ve nispeten yakın zamanda sözde cam - bir binada 1-8 kabinde - şartlı olarak 10 yere, 9 - ~ 25-30 yere kadar. Yani - dinlenmek isteyen şirketler, dedikleri gibi her zevke ve renge uygun olanlardır. Bence fiyat etiketleri kendileri için oldukça yeterli - şirkete ~ 10 kişi. toplam çek ~ 24 bin için çıktı (ancak her neyse, votkanızı taşımak daha iyidir - çünkü buradaki en ucuz olanı 0,5 litrelik ŞİŞE başına 1,5k'ya mal oluyor (Çarlık). Referans için - bu miktar için oldukça iyi bir votka kutusu satın alabilirsiniz). Bu bir reklam değil, gerçeğin bir ifadesidir)) Turtalar her zaman en tazedir, et - sığır eti-kuzu eti (burada domuz eti bulamazsınız) - parmaklarınızı yalarsınız. Genel olarak, sonsuz bir şekilde yazabilirsiniz ve bunlar sadece olumlu sözler olacaktır)) ama dedikleri gibi, yüz kez duymaktan bir kez görmek daha iyidir)) gelin, pişman olmayacaksınız! Herkese iyi ve olumlu duygular!
Кухня хорошая, вкусная. Наконец то поменяли буклеты с меню на новые👍👍. Хорошая атмосфера живая музыка.Танцпол для тех кто хочет хорошо повеселиться. Кальян просто супер, ну для тех кто любит конечно. Есть открытая площадка со столиками, есть и кабинки. Бочки ( кабинки) бесплатные, остальные чуть большей вместимости уже за отдельную плату. Единственный недостаток в кабинках там все пропиталось сигаретным и кальянным дымом что не очень приятно. А так всем рекомендую посетить данное заведение.
Özbek mutfağının yemeklerini kendim sevdiğim ve nasıl mükemmel bir şekilde pişireceğimi bildiğimi düşünürsek, aşçının bu konuda çok yüzeysel bir fikri olduğunu güvenle söyleyebilirim. Pilav - iki puan, kebap (kuzu filetosu) - eksi ile dört, shurpa - dört. Beş puan için sadece shakarob salatası vardı ya da bizde "achichuk" diyorlar. Vladikavkaz'daki yüksek fiyatı ve mükemmel Oset mutfağı göz önüne alındığında, kurumun puanı üç puanın altında. Rusya'da şimdi iyi bir Özbek aşçısı bulmak sorun değil, neden bu kurumda bulunmadığını anlamıyorum.