Многие годы было одно из любимых заведений, старались бывать несколько раз в год. Нравилась атмосфера 80-х, обширное и вкусное меню от ресторана (буфет работает от ресторана соседнего). Последний визит разочаровал. Традиционных блюд не было (пельменей, солянки), Очень длительным стало ожидание. Например, второе принесли через 55 минут (!) и совершенно холодным! Гостям за соседним столиком гренки к пиву подали после того, как люди уже допили по две порции пива! Ну и туалет. Его перестали закрывать на ключ, санитарное состояние ужасное... Надо исправляться, или такими темпами заведение порастеряет гостей и новых, и постояных
Açıldığı andan itibaren burada tadilatların yapılmadığına dair kalıcı bir his var, bu da mekana kendine özgü bir çekicilik ve eşsiz bir tat veriyor.
Çok fazla yorum duydum ve bunlar çok çelişkili. Bazıları övüyor, bazıları ise tam tersine tanrısız bir şekilde azarlıyor.
Hadi birlikte çözelim!
Yeni incelemeleri kaçırmamak için Telegram kanalıma Alkolik Notlar abone olun
🥃 Ne içmeli?
Tentürler (50 ml başına 250 ruble)
Seçim çok kısıtlıdır, sadece 5 pozisyon vardır: yaban turpu, biber, kızılcık, kayısı ve erik.
İlk ve son pozisyonları sipariş ettim.
BOK çok yumuşaktır, hatta ona mдаda eklendiğinden kadifemsi bile derim. Daha temel varyasyonların hayranı olmama rağmen, bu versiyon bana geldi.
SLİVYANKA - yumuşaklıkta, ev yapımı eriklerin çok sıcak ve rahat tadı ile yaban turpu ile geride kalmıyor.
Dürüst olmak gerekirse mi? Çok olmayacağını umuyordum, ancak kurumda nicelikten çok kaliteye açıkça değer veriyorlar.
Bira (0,5 için 250-380 ruble)
Vinçlerde bar ve kadife Zhiguli ve beklenmedik bir şekilde Sakin Goldbrau (Avusturya tarafından üretilmiştir).
🍽 Ne yenir:
Kendi başına sadece atıştırmalıklar ve sandviçler var. Sıcak pozisyonlar yakındaki Demyanova kulak kurumundan servis ediliyor.
Soğuk atıştırmalıklar (100-300 ruble)
Salatalık, forshmak, köy ve mantarlar.
Sandviçler (100-250 ruble)
Toplamda 4 pozisyon var. Çaçalı ve yumurtalı buter şeklinde klasikler sipariş ettim ve sadece 150 ruble için kırmızı havyarlı sandviçe karşı koyamadım.
İlki sadece lezzetli. İşte ikincisi. Bu para için 3-4 yumurta olacağını umuyordum ama hayır!
Oldukça değerli bir katman en pahalısı değil, bundan daha az lezzetli havyar değil!
Çorbalar (270-370 ruble)
Sovyet mutfağının tüm klasikleri: erişte ile tavuk, pampushka ile pancar çorbası, kulak ve tuzlu su. Pozisyonların her biri zaten 2 varyasyona sahiptir.
Sıcak yemekler (300-500 ruble)
Et ve balık köfteleri, Stroganov usulü et, Lehçe morina ve Demyanov usulü pike levrek.
Çok aç olduğum için köfte sipariş ettim (tabii ki etli).
200 gram o kadar çabuk uçtu ki farketmedim. Çok lezzetli ve aynı zamanda oldukça doyurucu.
Pişirme (150-200 ruble)
Belyash ile düğmelerini açmak arasında uzun süre karar verdim, ama evren öyle karar verdi ki ben karar verirken belyashi'lerin sonu geldi.
Ben de düğmelerini açtım. Küçük ama çok lezzetli, somon ve pike levrek ile.
Doğru diyorlar ki: "Cehennem onu boyadıkları kadar korkunç değil."
Şahsen, her şey o kadar havalı ve mükemmel olduğunda kurumu ziyaret edecek kadar şanslıydım ki, vicdan azabı çekmeden tavsiye etmeye hazırım.
En azından tentürleri tatmak ve% 100 çözerek yemek yemek! Evet ve köfteleri acelesiz keskinleştirmek için.
Зашел на бизнес ланч, цены выше средних по заведениям на Петроградке (от 550₽ и выше).
В ланч №4 входит уха, куриный шницель и чай.
Плюсы: ароматная уха
Минусы: шницель с картошкой очень масленные, прощай поджелудочная,
помещение это погреб без окон,
не ловит телефон и нет вайфая,
персонал существует в своей атмосфере и дресс-коде,
псевдосоветский антураж раздражает безвкусицей и не уютом,
кухня в другом заведении и поэтому вашу еду несут через двор (спасибо, что накрытой).
За уху плюс, но больше не приду. Не вижу смысла.