Çek mutfağının restoranı. Yakınlarda büyük bir ücretsiz otopark bulunmaktadır. Hafta sonu saat 21.00'de yarışmalar ve müzik şovları başlıyor. Girişte bir domuz yavrusu kızartılır. Domuz yavrusunun tam ağırlığını belirlemek için bir yarışmada ödül kazanmayı başardım. Ödül, bu küçük domuzun eti ve 0,5 litrelik bir bardak biraydı! Et doğru pişmiştir. Kızarmış kaburgaların bir kısmı 0,5 kg bile büyüktür. Orta derecede keskin, lezzetli sarımsak ve domates sosu (ogyonok). Birkaç çeşit bira fabrikasından bira. Neşeyle dostça bir atmosfer, çakmağa liderlik ediyor, sahneye güzel yedek dansçılar kızlar. Eğlenirken zaman geçirdik! Tavsiye ederim.
Riga'nın tam merkezinde, sahildeki kurum. Rusça konuşan personel. Garson, işinin meraklısıdır. Kum saati ile ilginç bir özellik. spoiler vermeyeceğim. Ziyaret edin ve kendiniz öğrenin ;-)