Abhazya'da ilk gün dinlenmiyoruz ve her şeyi çok deniyoruz!!!
Ama burada yurttaşlarımla ilgileneceğim: Sezar'ı tavukla kesinlikle almayın, sadece ruh halini bozmamak için yüzlerine fırlatmadı: haşlanmış dondurulmuş tavuk, acı aşırı büyümüş salata, yarım domates, kurutulmuş somun ve seyreltilmiş mayonez.
Et sıcakken serttir, şarap seyreltilir, chacha serttir...kocası bunu anlasa da
Genel olarak, para rüzgara atılır️️
Öğle yemeğinde hemen Gadaut'ta başka bir kafedeydik, çok lezzetliydi
Şimdi insanların Abhazya'da nasıl zehirlendiğini anlıyorum.
Etrafta dolaşın, kendinize iyi bakın))
İlk izlenim hiçbir şey için bile değil, makul bir fiyat etiketi olan basit ve rahat bir kafe. Paket yemek sipariş ettim ve bazı yemeklerin olmaması onu strese sokmadı. Ertesi gün doğrudan kafenin kendisinde yemek yedim. Ama. 1. Bulaşıklar eski ıslak bir bez gibi kokuyordu. 2. Neyin aceleyle pişirildiği görülebiliyordu, ancak yemeğin tadı ve kalitesi kabul edilebilir. 3. Haşlama'yı sipariş ettim ama yine birkaç yemek daha hazır değildi, ancak siparişimden biraz sonra birkaç erkekten oluşan bir şirket geldi ve bak, çorba ortaya çıktı. Bu nedenle, gergin iki sürüş
Fiyat etiketi ortalamadır. Klimalı küçük salonda müzikli TV bulunmaktadır. Ancak mutfak arzulanan çok şey bırakıyor. Tekne pişmemişti (geçen yıl aynıydı). Kebaplar ısıtılmış gibi hissediyor - çok kuru. Abhaz usulü et: içine ayrı ayrı pişirilmiş domuz eti konulan pişmiş sebzeler. Bu yıl, yerel şaraplar için kuru ev yapımı şarap oldukça kaliteli. Genel olarak, merkeze doğru biraz yürüdükten sonra kurumdan daha lezzetli bulabilirsiniz!