İçeri girdim, mutfaklarda ne tür bir karmaşaya, hangi sağlıksız koşullarda çalıştıklarına baktım ve sipariş verme arzusu kayboldu
Ancak patom, bu kurumun sıhhi odadan (tuvalet, lavabo) yoksun olduğunu öğrendi. Çalışanlar tuvalete yakındaki mıknatıs binasına gider, vb..
Kasadaki resepsiyonist, bana yemek servisi konusunda deneyimi olmadığını düşünen deneyimsiz bir genç adamdır. İş parçasındaki kız başlıksız (şapka) duruyor. Kurutucular yukarıdan, aşçının ceketini, ev pantolonlarında ve sokak ayakkabılarında (kirli botlar) giyiyorlar.
Önermiyorum, mide için tehlikeli
Bu benim için olduğu gibi, herkesin de kendi fikri var
Herkese iyi şanslar ve iyi günler
Sipariş saat 16: 12'de verildi. Onu sadece 18: 30'da verdiler.(sadece bir nedenden dolayı onu gişede sadece 16: 30'da geçirdiler)
Pişmiş Balık - çiğ olduğu ortaya çıktı.
Gerisi sadece macun.
Wok'un tadı yok, tamam, sadece makarnayı tavukla mahvetmek zor.
Ancak pişmiş suşi pişirmeden, bu övgülerin ötesindedir.
Ve harika bir yönetici ya da yönetici ham, bu bu başarısızlığın zirvesidir, müşteri odaklılığının ne olduğunu bilmeyen bir kişiyi böyle bir göreve nasıl aldınız?) peki ne tür bir oyun?
İlk gün vahşi bir başarısızlıktı.