Çocuklar, Tary ekibi, Kazakistan'ın dünya eşsizliğimizin değeri ve güzelliği için ilk beşim. Ve misafirlerinize nasıl sunduğunuz için üç kişiyi yanımda tutacağım - atıl bir şekilde yemek odasında. Almatı'yı ilk kez ziyaret eden yabancı bir misafirle sizi ziyaret ediyordum ve iştahla ayrıldım. Mutfak benzersizdir, sadece malzemelerin bileşimini değil, tarihte, geleneklerde, efsanelerde bilinmesini ister. Benim için Kazakistanlı için projenizi seviyorum ve diliyoruz, çiçek açalım, ama yabani olarak değil, yemek servisinize dikkat edin
Kendine has tarzı ve ulusal mutfağı olan iyi bir kafe, gerçekten pizza fırında yapılan piçler için çeşitli seçenekler vardır, fırında değil, genellikle piçlerin ana konumda olmadığı bir kafede olduğu gibi, üstte küçük peynir ve altta hamur kızartmalarına ihanet ederek dolgunun kurumasına izin vermez. Benim için alışılmadık bir durumdu ama roka ile süslenmiş at eti pizzası lezzetliydi. Kremalı soslu vazolar ve ince bir hamur üzerinde, roka ve çabuk ısıtılmış soğanla çok sıradışı bir şekilde birleştirilirler, denemeye değer, menüde bir tabakta ekmekle satılan tahıllar ve kuirdak da var. Tatlılar dikkat çekiyor ve ismine hak ediyor, neredeyse hepsi darı içeriyor. Salat okumak için bir oda var, bu yüzden kafenin ulusal mutfağı seven Müslümanlar için tasarlandığını önerebilirim