Kümes hayvanı eti ticareti için çok iyi bir yer! Ama sevmediğim bazı nüanslar var. Her zaman ördek ve kaz yedek parçaları yoktur. Ördekler zaten kesiliyor ve parçalar halinde satılıyor ve bu iyi uygulama henüz kazlara ulaşmadı. Evimiz sıvılaştırılmış gazdan doğal gaza geçtiğinden, eski gaz ocağını kullanmayı bırakmaya karar verdim, kendime gazlı bir ocak aldım. Fırının yerini elektrikli ocak aldı. (Ki ben o kadar da güçlü değilim ama yine de mutluyum). Bu nedenle, eskisi gibi, artık yapamayacağım - bütün bir kazı fırına koymayacağım. Sadece bir kısmı. Evet, o zaman bile demonte halde. Ama mesele bu değil. Ve mesele şu ki, örneğin, örneğin (en fazla 3 saat pişirilen) mulde çeşitleri gibi bir ördek satın almak ve Noel tatili için hazırlamak istiyorsanız, size piyasadaki bu yerde en sıradan köy ördeğini satabilirler. (Ve hazırlanması çok daha uzun sürüyor!) Bu nedenle, bir kuş satın alırken tüm bunları göz önünde bulundurmalısınız. Etiket, etiket, - mutlaka olmalı! Ördek et suyunu, kaz et suyunu gerçekten severim. Özellikle ev yapımı erişte ile pişirildiğinde tadı güzeldir. Güzel, çok, kaz suyunda turşu çorbası. Sadece denen et suyunu yapmaya gerek yok - konsomme -aşırı güçlü, konsantre. Bu açıkça çorbanın tadına zarar verecektir. Neden tavuğu değil de kuşu daha çok severim? Ve bizde ülkede kümes hayvanlarının seri üretimi var - bu tavuktur! Ve üretici ekimden kaynaklanan kayıplara tahammül etmekten hoşlanmıyor!! Ayrıca çabuk ihtiyacı var! Böylece karı ona daha hızlı geri dönsün! Burada para her şeyi belirler! Bu nedenle, çocukluktan başlayarak bir tavuk kuşunu doldurdular ve antibiyotiklerle dolduracaklar, böylece fakir, ergenlik döneminde bükülmeyecek ve en azından orta yaşlara kadar yaşayabilecekler (çoğunlukla her zaman mağazadasınız!--horoz alıyorsunuz!--çünkü gelecekteki yumurtlayan tavukların bıçağın altına girmesine kim izin verecek, bu da sahibine yumurtalarından gelir getiriyor!?). Ayrıca, kuşun büyüdüğü hızı ve özellikle de sahibini çok memnun eden - hızlı kilo alımını çok iyi etkileyen büyüme hormonlarıyla dolduracaklar ve dolduracaklar! Belki de beslenme uzmanlarının bize tavuğun derisini tamamen çıkarmamızı ve atmamızı ve kaynadıktan sonra ilk suyu boşaltmamızı tavsiye etmelerinin bir nedeni yoktur. (Belki bir şey biliyorlar, sadece bize detayları anlatmıyorlar mı?). Üreticilerimiz tavukla iyi bir iş çıkardılar! Ancak kaz ve ördek tavuğa kıyasla çok yaygın değildir. Daha pahalı olanlar. Daha yavaş büyüyorlar. Acele etme olasılıkları çok daha az. Buna göre ekimle ilgili sorunlar ortaya çıkıyor. Böylece modern, sözde "dönüşümler" olarak adlandırılan ördekler ve kazların geçmediği ortaya çıkıyor! İyi pişmiş ördek suyu tavuktan daha kötü olamaz. Tatmak için, yani. Ama bence çok daha sağlıklı, daha pahalı da olsa daha az lezzetli değil. Ama parayı her zaman kupaya koyabilmek için Plyushkin değilim. Paraya, burada ve şimdi ihtiyacı var. Kırılmış bir yarım bile o ışığı alamazsın! (Eğer bu basit gerçek, zenginlerin aptal kafalarına ulaşabilseydi (ahlak ve vicdan anlamında aptallar), ne kadar az fakir insanımız olursa olsun!!...).