«Rus imparatorluğu'nun tacı» filmini ve ondan gelen muhteşem eksursovod'u, bozulmamasıyla hatırlayın:
"İbrahim İshak'ı doğurdu,
İshak, Yakup'u doğurdu,
Yakup, Yahuda'yı ve kardeşlerini doğurdu.." ve ötesi.
Ben de uzaktan başlayacağım, böylece konum netleşsin.
Şef Andrey Sudima, aynı zamanda 15 Belinsky'de Andreas restoranını «doğurdu»
Şef / Alexander Korotin, Bocanchino'da görev yapıyor.
Bir şeyler olur, hayatta bir şeyler değişir ve Andreas'ın olduğu yerde Şef Alexander Korotin ile TRÜF restoranı doğar (ancak, düşündüğümde çabucak göz kalemi yaptım, daha uzun olacağını varsaydım)!
Ve böylece Şefin daveti üzerine Natasha ve ben mevcut duvarlardaki yeni restoranın «test açılışına» baktık!
Tasarımcılar bu alanda, duvarlarda ruh ve icatla çalıştılar,
Bir dizi «Botanik" yemek takımı var, bu yüzden duvarlar ve tavan dekorasyonu bana bu seriyi ve Botaniği çok hatırlattı, aslında burada ve orada bitkilerin, çiçeklerin unsurları çevre çevresinde dokunaklı bir şekilde yontulmuş, donmuş, donmuş bir tarlayı andırıyor.
Burada sakin ve kolay nefes alıyor, kum-ahşap renk şeması sakin, dinlendirici bir ruh hali, huzur için ayarlanıyor. Ve bununla birlikte Şef, mutfağın camının arkasından tatlı ve hoş bir gülümsemeyle ve el sıkışmasıyla «yüzüyor»!
Salı akşamı çok az misafir oldu, bu yüzden test modu. Bu nedenle, Şefin dikkatini tamamen ve tamamen aldık. Menüde »koştuk", İtalyan restoranlarının çeşitliliği arasında yer mantarının özelliklerini ve avantajlarını not ettiler (doğal odun sobası 2'ye vidalandı! Belinka'daki apartmanın katı ve içinde yemeklerin çoğu «oluyor», sadece pizza değil!)
Aynı fırından «Şeri ve reçelli Hindi ezmesi» ve focaccia iltifatıyla başladılar.
Patenin tadı ne kadar yumuşak ve ince olabilir, uğrayın ve kendiniz görün! Ben, ezmelerin / yaymaların hiç destekçisi değilim, içime dolandım ve tadını çıkardım!
Daha sonra, sığır eti tartlarını aioli soslu (trüf baharatlı grana padano peynirinden), soğutulmuş ince kıyılmış baharatlı etin kokulu soslu, soğuk ve ılık, zarif ile nötr, kontrastlarla kombinasyonunu «test etmeye» karar verdim - daha güzel ne olabilir!
Vitray pencerelerin arkasında çok akşam oldu. «Lasiyaları keskinleştirirken», menüye dalıp iç mekana hayran kalırken, ana yemeğin zamanı geldi ve tabii ki 19-00'den sonra balık.
Ispanaklı alabalık bifteği - doğrudan «doğru beslenme" teorisine göre, akşam için en hassas «sıcak balık» ve kokulu, parlak yeşil ıspanağı yedim ve sipariş verdim ve "18 yaşından sonra utanmıyorum!)
Tatlı mı? Size yalvarıyorum ama.. ikide bir, »muhtemelen yapabilirsin", beslenme uzmanları ve doğru beslenme uzmanları gece için yükselecekler mi?!
Buna ek olarak, hurma cheesecake'in örtüsü haline geldi ve ikiye bölündüğünde küçücük hale geldi!
Hep oval masaya daha yakından baktım, onları birleştiren yuvarlak-oval şekilleri severim. Komşu ilçelerden gelen misafirlerle buluşmak için 8-10 arkadaş / kız arkadaş için harika bir masa, arkasında uygun ve gastroizunkilerle serpiştirilmiş ve tamamlanan iletişim, konuşmalar / konuşmalar için genel bakış!
Nereye bakmıyorsun, her şey için Yer mantarı!
Gurur duyacağımız ve sevinecek bir şeyimiz var!
Evet, Şef?
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Kate K.
16. seviye şehir uzmanı
19 Aralık
4500'den kırmızıya şarap…
Çok fazla hile yapmadan bir seçim var
Çok lezzetli tatlılar
"tiramisu" ve "karamelize hurmalı cheesecake»
Sığır eti ve Trüf soslu Raviolli 10/10
İhale, et lezzetli
Rosto bifteği ve otlu salata
Sert rosto bifteği
Sos çok parlak
Yemeğin tadını keser
Misafirsiz büyük boş salona rağmen-çok güçlü bir işitme yeteneği
Boş salonda garsonlar 5-6 kişi
Ve herkes ruhun üzerinde duruyor
Aykos'un önce sigara içmesine izin verildi, sonra yasaklandı
Tortu kaldı
Garsona bahşişi kişisel karta atamazsınız
Her şey yatakhaneye atılır ve herkese bölünür
Bir kere yapabilirsin, artık istemiyorum)
Biz açılıştaydık!!!! Siz çok mükemmelsiniz!!!! En iyi restoran!!!! Ve yönetici Olga sadece en lezzetli yemekler için her zaman sadece size olan sevgidir!