Arama
Rotalar
Yandex Maps
•
Altındağ
•
Kafe
•
Uludağ Kebapçısı
Uludağ Kebapçısı
Değerlendirme
4,4
44 puan
Yazeka
Devamını oku
Uludağ Kebapçısı, özellikle İskender kebabı ile tanınan bir mekandır. Mekanın en belirgin özelliği, etin kalitesi ve tereyağı ile yoğurdun tazeliğidir. Döneri meşe odununda pişirilen kebap, dana ve kuzu etinin karışımıyla hazırlanır ve bu da lezzetini artırır. Mekan, Bursa'nın tarihi Eski Garaj bölgesinde yer alır ve otantik bir atmosfer sunar. Kullanıcı yorumlarına göre, Uludağ Kebapçısı'nın İskender kebabı genellikle övgü alırken, bazı yan ürünler ve servis kalitesi eleştirilmiştir. Lezzet açısından olumlu yorumlar öne çıkarken, fiyatların yüksek olduğu belirtilmiştir.
Kapanış 22:00
+90 312 309 04 00
Telefonu göster
Denizciler Caddesi No : 54 Ulus / Ankara
Rota
Fotoğraf veya video ekle
Genel bakış
Fotoğraf
Yorumlar
2
Özellikler
Adres
Denizciler Caddesi No : 54 Ulus / Ankara
Rota
İletişim bilgileri
+90 312 309 04 00
Telefonu göster
www.uludagkebap.com.tr
1
Mesai saatleri
Kapanış 22:00
Çalışma günleri
Hatayı düzelt
Nasıl gidilir
Yenişehir
820 m
2
Yenişehir
Ulus
Sıhhiye
Numune Nastanesi
146 m
4
Numune Nastanesi
Denizciler
Opera
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Ankara Mesleki Teknik Anadolu Lisesi
Park yerlerini göster
Özellikler
Kafe
Restoran
Mutfak:
Türk mutfağı
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?
Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri
19:00
Genellikle yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
Yakındaki benzer yerler
Öz Dicle Elibol Pide Kebap Salonu
Kafe
Puan yok
Boutique 312
Kafe
Değerlendirme
4,2
Dicle Pide & Kebap
Kafe
Değerlendirme
3,8
Kebap 9
Kafe
Değerlendirme
4,3
Yıldız Aspava
Restoran
Değerlendirme
2,7
Kuğulu Park Restaurant & Cafe
Kafe
Değerlendirme
4,1
Maarif Restoran
Restoran
Puan yok
Maşa
Kafe
Değerlendirme
4,3
Profesör
Bar
Değerlendirme
4,2
Yelken
Restoran
Değerlendirme
4,8
Değerlendirme
4
,
4
44 puan
Burayı değerlendirin
2 yorum
Varsayılan
F
Ferhat B.
5. seviye şehir uzmanı
Abone ol
24 Kasım
Yıllardır aynı kaliteli standart 👍
S
Sinem E.
4. seviye şehir uzmanı
Abone ol
2 Ekim
Çok başarılı ve lezzetli