Şehrin en sevdiğim yerlerinden biri. Yılın hangi zamanında buraya gelirseniz gelsin, size her zaman hoş geldiniz ve kaliteli ve profesyonel bir şekilde hizmet vermeye hazırsınız. Birkaç yıldır ziyaret ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Ve kahve yapmak için yerel Saçmalıklarla rekabet edebilirler).
LÜTFEN, BURAYA ASLA GİTME! Eğer bu bir zirveyse, o zaman sadece Saçmalığın Zirvesi.
Tatilimizin lezzetli son akorunu koymak için bu kuruma geldik. Salata, burger, patates kızartması, şarap ve - dikkat - barabul'a sipariş verdik (sonra anlayacaksınız).
Kurumun menüsünde (restoran olarak adlandırmak dili yükselmiyor), barakanın fiyatı 100 g için 300 ₽ olarak belirtiliyor. Hiçbir şeye şüphe duyulmadı.
Önce bize salatalar getirdiler (Sukhum ve kızarmış patlıcanlı), onlarla ilgili hiçbir şikayet yok, çok lezzetli. Sonra burger, patates kızartması ve barakaya getirdiler.
Kuzu, çamurların ve bataklıkların tadıyla korkunç ve tatsızdı, bu yemek imkansızdır. Birkaç tane yedim ve tabii ki bitirmedim. Faturayı istediler ve ne görüyoruz? Bize iki porsiyon kuzu kırdılar ve bir tabağa koydular ve maliyeti artık 300 değil 600 idi. Garsona Inessa'ya (tatsız kız) neden böyle olduğunu sorduk. Buna karşılık, bize en az 200 gram kuzu porsiyonunun olduğunu ve kimsenin balıklarını tartmayacağını kanıtlamaya başladı. Elbette menüde bununla ilgili bir işaret yoktu.
Bundan sonra, birkaç yerel şirkete bu durumun hiç normal olup olmadığını sordular ve hepsi bize bir olarak cevap verdiler, HAYIR, bu NORMAL değil ve aldatıldık. Ve yerlilere göre, çamurun tadı ancak taze olmadığında kuzu kazanır.
Sonuç olarak: Bizi 600₽ karşılığında zehirlemeye karar verdiler. Ve buradaki mesele parayla bile değil, yemeğin kalitesi ve garsonun tavrıyla ilgili. Balığın hoş olmayan tadı hakkındaki sözlerime Inessa, bunun "tat alma" olduğunu söyledi. Müşteri odaklılığımız sıfırda, elbette hepimiz ödedik ve hatta küçük bir çay bıraktık, ama daha fazla ayağınızla değil. Ruhun inanılmaz Ülkesi izlenimini bozmak istemiyorsanız, diğer misafirlere de tavsiye etmiyoruz
Bu yıl da bu kurumu ziyaret ettik. Ne yazık ki, tekrarlanan geri çağırma öncekilerin tam tersidir.
Görünüşe göre şefi değiştirdiler...
Çocuğa patates kızartması ve kendimize yeni patates şişlerinin yanı sıra bir raf kuzu ve dana şişleri sipariş ettik.
Yeni patateslerin kabuğunda kaynatıldığı ve elektrikli patateslerde hazır hale getirildiği ortaya çıktı. Kuzu rafını sadece tava görüyordu... Dana eti de elektrikli aşçıda pişirildi.
Ancak en sinir bozucu şey, menüde belirtilen kısmın ağırlığının% 40-50 daha az olmasıdır.
Bunu 30 yıldan fazla bir süredir etle çalışan ve Evpatoria'da olmasına rağmen kafemde şef olan biri olarak sorumlu bir şekilde ilan ediyorum.
Ve bu, bu restoranda akşam yemeğini beklememize ve oraya en rahat ruh halinde gitmemize rağmen.
Çok utanç verici