Заехали по пути чтобы по обедать. Остановились чайхану Чиназское рыба. Выбор большой и мы выбрали свежий 3 килограммовый сазан. Персонал нам пожарили как мы хотели такой хрустящий и золотистый. Очень вкусный. Атмосфера прохладная, тапчан на балконе уютный чистый. Салатики помидорные и соусы очень аппетитно приготовили. Не дорого. На 8 человека заплатили 450 тысяч. Цена приемлемая. Советую попробовать.
Balıklar elbette çok lezzetlidir, ancak kurumun görünümü kesinlikle güven verici değildir. Koku korkunç, sokaktaki temizlik en iyisini istiyor. Kurumun içi nispeten iyidir. Elbette yanınıza alıp evde yemek yemek daha iyidir. Prensip olarak, görünüm ve aromalar sizi rahatsız etmiyorsa, hoş geldiniz.
Hiç bir şey hakkında değil! Genel olarak oraya gitmeye değmez. Ayak blog yazarlarından gelen videoyu çok fazla gözden geçirdim, bu yüzden övüldüler, ancak tamamen berbat olduğu ortaya çıktı. Taşkent'te yerler yemek çok daha lezzetli.
Balıklar dondurucudan çıkarıldı. Kavurma yanıyor. Hiç zaman ayırmaya veya dikkat etmeye değmez
Baliqlari shirin, ammo qimmat. Kilosi 130 mingdan deyishdi bizga... 1,5 kilodan sal ziyod buyurtma qildik. Non, choy va salat (hammasi bittadan) ham buyurtma ichida. Barchasi 278 000🙃
Taqqoslash uchun, Navoiy viloyatida pishirilgan baliq narxi 85 000!
Bu en lezzetli balık! Çok lezzetli pişiriyorlar. Orada kızarmış balık yemeyi severim. Başka yerlerde orada olduğu kadar pişirilmiyorlar. Kızarmış balıkları denemenizi tavsiye ederim pişman olmayacaksınız!!! 👍👍👍😋😋😋😋
Çok lezzetli balıklar yeni tuzlandı ve fiyatı bir kilogram sazan için yükselttiler, bir yerde dolar cinsinden 130 bin miktar istiyorlar, kilogram sazan veya ot sazanı başına 11 sonuçlanacak, bu yüzden balıklar çok lezzetli
Rahat, temiz. Balıkları lezzetli bir şekilde kızartıyorlar, personel cana yakın, klima yaz aylarında çalışıyor. Balıkları çabucak hazırladılar, servis mükemmel.
En sevilen yerlerden biri. Ama balıkların nasıl kızartıldığı sadece bir şarkıdır. Ülkenin her yerinden gelmeleri boşuna değil. Yurtdışında bile biliyorlar.
Vay canına... Bu yerden önce kızarmış balığı sevdiğimi sanıyordum.... Şimdi çok uzun bir süre dayanamayacağımı düşüneceğim. Muhtemelen, amatör için balık hazırlama yöntemleridir.