Birkaç ay önce buradaydım, Merida'yı tavukla denedim, lezzetliydi, suluydu, hızlıydı. 21.12 saat 13.00 civarında. Domuz eti ile Merida'yı sipariş ettim, memur 10-15 dakika dedi. Hızlı değil, ama sanki bir yemek için oldukça uygunmuş gibi. Oğlum komşu köşeden çorbayı neredeyse bitirmişti. Ve biz erkeklerin karşısında oturuyorduk! Rehber ciddi olarak 20 karelik noktada 4 aşçı + 2 kasiyer olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu yüzden MUTFAKTAKİ aşçıların yaptığı şey vape içiyorlardı ve 4 yaşındaki herkesin bir telefona bakması ve videoyu şiddetle tartışmaları çok eğlenceliydi. 23 dakika sonra, 4 aşçının mutfakta neden TV izlediğini ve sigara içtiğini öğrenmeye geldiğimde, etin kızartılmasının cevabını aldım. Bu nedenle, aşçılar telefona bakmadıysa ve konukların önünde doğrudan sigara içmediyse, o kadar kuru olmazdı, etin kendisi boyun değil, büyük olasılıkla omuz bıçağı. Doğru pişirirseniz, kuru hale getiremezsiniz.